| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα παιδια, Σαν καινουργιο μελος και εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικο με το Excel...Εψαξα σε ολα τα υπαρχοντα θεματα και δεν βρηκα κατι παρομοιο,(εκτος και αν μου διεφυγε )..Θελω να μαθω πως μπορω να ανοιξω δυο αρχεια excel σε δυο διαφορετικα παραθυρα?? Π.χ οταν ανοιγω δυο επεξεργασμενα excel απο εναν φακελο μου ανοιγει ενα excel με δυο καρτελες μεσα..και οσα επεξεργασμενα excel και να ανοιξω μου τα ανοιγει σαν καρτελες μεσα στο ηδη ανοιχτο excel (αν ομως ανοιξω το excel απο την εναρξη ,ενα κενο δηλαδη excel τοτε μου ατο ανοιγει σε διαφορετικο παραθυρο, οσα κενα και να ανοιξω τα ανοιγει ξεχωριστα.....) Αν γνωριζει καποιος τι μπορω να κανω ας με βοηθησει ...Ευχαριστω εκ των προτερων !! |
|
|
|
Καλημέρα Λεωνίδα καλώς ήλθες στην παρέα Αν κατάλαβα το ζητούμενο σου είναι στο παρακάτω άρθρο από την βοήθεια Microsoft View two or more worksheets at the same time - Excel - Office.com (το 3ο κατά σειρά) "View multiple worksheets at the same time" |
|
| |||
| |||
|
Γεια σου Σπυρο, Ευχαριστω πολυ για την απαντηση ...αλλα θελω ακριβως το αντιθετο..!! Να στο θεσω αλλιως... Οταν εχω ας πουμε 1 επεξεργασμενο αρχειο excel σε ενα φακελο πως μπορω να το ανοιξω σε δυο διαφορετικα excel...??? εγω θελω την εικονα 1 οχι την 2 απο αυτες που ανεβασα...Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...Πριν μερικες μερες ετσι τα ανοιγε αλλα ξαφνικα αλλαξε και τα ανοιγε ολα τα αρχεια σε ενα excel χωρις να εχω πειραξει τις ρυθμισεις... Υπαρχει πιθανοτητα να εγινε απο καποια ενημερωση η αλλαγη αυτη...?? |
|
|
|
Φίλε Λεωνίδα μέχρι να βρούμε που μπορεί να οφείλεται αυτό (που δεν μπορείς να ανοίξεις χωριστά παράθυρα) ακολούθησε την εξής διαδικασία: Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Microsoft Office > Microsoft Excel 2010 και ανοίγεις ένα κενό excel Στην Tab File > Recent άνοιξε το αρχείο που θέλεις Επανέλαβε την διαδικασία από την αρχή (από Έναρξη) όσες φορές θέλεις για όσα παράθυρα χωριστά θέλεις με διαφορετικά αρχεία το κάθε ένα |
|
| |||
| |||
|
ααα ωραια ...καλο ειναι και αυτο σε ευχαριστω πολυ ...Αν παντως βρεις το σωστο τροπο πες μου και μενα |
|
|
|
Καλημέρα. Μια φορά: Δημιουργείς μια συντόμευση (shortcut) του EXCEL.EXE στο φάκελλο "Αποστολή προς ..." (SendTo) Κάθε φορά που θέλεις να ανοίξεις ένα αρχείο σε διαφορετικό Excel: Με δεξί κλικ στο όνομα του αρχείου, επιλέγεις το Excel.exe στο Αποστολή προς και λογικά ανοίγει σε νέο Excel Πες μας αν έγινε. Φιλικά Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Φιλε Θαναση, Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις......Oταν λες "Δημιουργείς μια συντόμευση του EXCEL.EXE στο φάκελλο "Αποστολή προς ..." τι εννοεις ? Υπαρχει καποιος φακελος με ονομα "Αποστολή προς ..."? Κ αν υπαρχει που ειναι ? Εχω ψαξει στα αρχεια του office στον τοπικο δισκο στα αρχεια εφαρμογων και δεν βρηκα κατι...Αν μπορεις εξηγησε μου τι εχω καταλαβει λαθος..γιατι τα χω μπλεξει λιγο... (Αν εννοεις απλα να δημιουργησω μια συντομευση στο φακελο που εχω τα excel και να πατησω Αποστολη προς...δεν κανει κατι ) Ευχαριστω... |
|
|
|
Αν πας από πίνακα ελέγχου > Επιλογές φακέλου > Προβολή Θα βρεις ένα "κουτάκι" επιλογής που λέει: Απόκρυψη προστατευμένων αρχείων λειτουργικού συστήματος (προτείνεται) Ξετσεκάρισέ το και θα δεις στον δικό σου φάκελο χρήστη ένα σωρό από συντομεύσεις φακέλων και στοιχείων που αχνοφαίνονται. Βρες το Sendto εκεί και βάλε την συντόμευση μέσα Μετά Τσεκάρισε πάλι για αποφυγή "ατυχημάτων" Προσοχή μεγάλη σε όλη την διαδικασία |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας και συγγνωμη για την ταλαιπωρια , δεν ειμαι και απο τους πιο εμπειρους χρηστες . Εχω ακομα ενα προβλημα. Εκανα οτι μου ειπες Σπυρο και οταν παω να ανοιξω το ν φακελο sendto μου εμφανιζει ενα παραθυρο " Δεν επιτρεπεται η προσβαση" (αν δεν επτιρεπεται σε εμενα που ειμαι διαχειριστης τοτε σε ποιον επιτρεπεται... )Αν μπορουσες να μου διευκρινισεις και αυτο .... |
|
|
|
Αν πας στην συντόμευση του φακέλου που δημιουργήθηκε στον φάκελο χρήστη και κάνεις δεξί κλικ θα επιλέξεις τις ιδιότητες και θα πας Ασφάλεια Εκεί έχει κάποια δικαιώματα σε 4 "δικαιούχους" σε Administrator, σε 'σένα ως Administrator στο system και σε Everyone Αν αφαιρέσεις όλα τα δικαιώματα του Everyone με '" Άρνηση " και πατήσεις εφαρμογή και οκ θα εξαφανιστεί ο Everyone και θα μείνουν οι άλλοι 3 δικαιούχοι διαχειριστές Τότε θα μπεις άνετα όπου θέλεις |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Βοήθεια σε ένα αρχείο Εxcel | christina_g | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-06-14 19:20 |
| [Excel07] Eιδοποίηση - υπενθύμιση στο Εxcel | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 14-05-13 20:03 |
| [ Εκθέσεις ] Εισαγωγή εικόνας και εκτύπωση κάθε εγγραφής ξεχωριστά | elepap | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-07-12 20:16 |
| Σύγκριση πεδίων από ξεχωριστά φύλλα δεδομένων. | ajulax | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-04-11 20:39 |
| [Γενικά] Λειτουργία Εxcel σε δίκτυο | mike04 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-02-10 18:25 |
Η ώρα είναι 18:26.

...Αν παντως βρεις το σωστο τροπο πες μου και μενα
)
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο