| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα. Θα ήθελα τις γνώσεις σας σχετικά με αυτόματη μορφοποίηση σε ημερολόγιο. Στο συνημμένο έγγραφο απεικονίζεται ακριβώς τι θέλω. Ευχαριστώ.
|
|
|
|
Καλησπέρα Ηλία. Στο συνημμένο οδηγίες για το πρώτο σκέλος/ερώτημα σου. Τα υπόλοιπα: "... Επισης εάν υπάρχει δυνατότητα εμφάνισης (μέσω υπερσύνδεσης) της ημερομηνίας του φύλλου1 πατώντας κλικ επάνω στην ημερομηνία του φύλλου2 και σε περίπτωση πολαπλής εγγραφής πως λύνεται το πρόβλημα. Τέλος εάν κάποια ημερομηνία έχει παρέλθει να επανέρχεται στην αρχική κατάσταση το κελί (λευκό φόντο - μαύρα γράμματα)." θα πρέπει να μας τα αποσαφηνίσεις μιας και δεν είναι κατανοητά τουλάχιστον από μένα. ![]() Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Είδη έχω εφαρμόσει την μορφοποίηση -Στη συνεχεία νομίζω ότι είναι καλό να συνεχίσω τις απορίες μου κατά βήμα. Οπότε: Όπως φαίνεται στο excel που μου έστειλες το κελί Β5 του φύλλου2 έχει γίνει πλέον κίτρινο αφού η τιμή του είναι ίδια με κάποια άλλη τιμή στο φύλλο1. Το πρόβλημά μου είναι να βρεθεί μία μέθοδος (π.χ. υπερσύνδεση, εντολή αναζήτησης, κώδικας κλπ) κατά την οποία όταν θα κάνω "κλικ" στο κελί Β5 του Φύλλου2 να μεταφέρομαι στο φύλλο1 και στο κελί της στήλης D που θα έχει την ίδια τιμή. - Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημάνω κάτι. Το φύλλο1 περιέχει τρεις στήλες με 500 εγγραφές (όνομα, επώνυμο, ημ. γέννησης) και το φύλλο2 θα εμφανίζει συνοπτικό ημερολόγιο στο οποίο αφενός θα μπορώ να δω πότε είναι αυτές οι ημερομηνίες και αφετέρου πατώντας πάνω στην ημερομηνία σε ποιον αντιστοιχεί ή εμφάνιση της εγγραφής. - Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά νομίζω ότι τώρα έχεις καλύτερη εικόνα για το όλο θέμα. |
|
|
|
Στο κελί C3 του Φύλλου2 του Βιβλίο1_elias.xls βάλε το τύπο: =IF(ISERROR(MATCH(B3;ΕΙΣΑΓΩΓΗ_ΗΜΕΡΟΜ ΗΝΙΑΣ;0)); ""; HYPERLINK("[Βιβλίο1_elias.xls]Φύλλο1!D"& MATCH(B3;ΕΙΣΑΓΩΓΗ_ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ;0 );"Go")) και αντίγραψέ τον προς τα κάτω. ΠΡΟΣΟΧΗ αν η ημερομηνία υπάρχει περισσότερες από μία φορές στο Φύλλο1 πατώντας το Go μεταφέρεσαι πάντα στη πρώτη από πάνω προς τα κάτω. |
|
| |||
| |||
| Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια. Ακριβώς αυτό που ζήτούσα. Ευχαριστώ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] ΦΟΡΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-09-13 23:49 |
| [Excel07] Ημερολόγιο | stratos75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-03-13 09:28 |
| [Συναρτήσεις] Ημερολόγιο | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-11-11 10:35 |
| Ημερολόγιο | balex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-10-10 20:03 |
Η ώρα είναι 06:28.

Υβριδικός τρόπος