08-04-13, 19:19
|
| Όνομα: ΗΛΙΑΣ Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 06-02-2012
| |
Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Είδη έχω εφαρμόσει την μορφοποίηση
-Στη συνεχεία νομίζω ότι είναι καλό να συνεχίσω τις απορίες μου κατά βήμα. Οπότε:
Όπως φαίνεται στο excel που μου έστειλες το κελί Β5 του φύλλου2 έχει γίνει πλέον κίτρινο αφού η τιμή του είναι ίδια με κάποια άλλη τιμή στο φύλλο1. Το πρόβλημά μου είναι να βρεθεί μία μέθοδος (π.χ. υπερσύνδεση, εντολή αναζήτησης, κώδικας κλπ) κατά την οποία όταν θα κάνω "κλικ" στο κελί Β5 του Φύλλου2 να μεταφέρομαι στο φύλλο1 και στο κελί της στήλης D που θα έχει την ίδια τιμή.
- Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημάνω κάτι. Το φύλλο1 περιέχει τρεις στήλες με 500 εγγραφές (όνομα, επώνυμο, ημ. γέννησης) και το φύλλο2 θα εμφανίζει συνοπτικό ημερολόγιο στο οποίο αφενός θα μπορώ να δω πότε είναι αυτές οι ημερομηνίες και αφετέρου πατώντας πάνω στην ημερομηνία σε ποιον αντιστοιχεί ή εμφάνιση της εγγραφής.
- Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά νομίζω ότι τώρα έχεις καλύτερη εικόνα για το όλο θέμα.
|