Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους σας Από ότι βλέπω πολλοί ενδιαφερόμαστε για την δημιουργία ενός ημερολογίου Εγώ προσπαθώ να φτιάξω ένα ανα ημέρα.Αλλά έχω τα εξής προβλήματα: 1) στην φόρμα ημερολόγιο μου χάνει το ιστορικό 2) μου πολλαπλασιάζει τους πελάτες μου. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του ![]() Φιλικά Αλεξάνδρα |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα ... Αγαπητή Αλεξάνδρα θέλησα με τα δικά σου 'υλικά' να σε παρουσιάσω κάτι που να δουλεύει κάπως ! Ούτε το όνομα-επίθετο δεν έκανα διαχωρισμό... Δες το και αν το πετάξεις, ειλικρινά θα είμαι ο πρώτος που θα ...χαρεί, διότι απλά θα έχεις δημιουργήσει κάτι καλύτερο. Νίκος Δ. Υστερολόγιο : Καταλαβαίνω ότι θες να μάθεις. Απλά κάνε υπομονή, δείξε επιμονή και ...διάβασε |
| |||
| |||
![]()
καλησπέρα και πάλι δεν ειναι αυτο που θέλω αλλά ειλικρινά ευχαριστώ για τον χρόνο σου καλό βράδυ Αλεξάνδρα |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] ΦΟΡΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-09-13 23:49 |
[Γενικά] Ημερολόγιο | ΗΛΙΑΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-13 20:09 |
[Excel07] Ημερολόγιο | stratos75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-03-13 09:28 |
[Συναρτήσεις] Ημερολόγιο | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-11-11 10:35 |
Η ώρα είναι 13:57.