| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα έχω μια ερώτηση σχετικά με το πώς υπολογίζουμε το ποσοστό στο excel βάση το ΦΠΑ. παράδειγμα προιον 1000 € ΦΠΑ 23% Ξέρωντας και χρησιμοποιώντας τόσο καιρό τον παρακάτω τύπο 1000*(1-ΦΠΑ) Μου βγάζει ένα αποτέλεσμα που τόσο καιρό νόμιζα είναι σωστό χρειαστηκε όμως να αγοράσω ένα προιον και απο οτι είδα στθν τιμολογηση ο τύπος ο δικός μου δίνει μικρότερο αποτέλεσμα . μπορειτε να με βοηθήσετε γιατι συμβαινει αυτό σας παρακαλώ , τοσο καιρο τα αποτελεσματα μου δεν ειναι σωστα ; τον ιδιο τύπο χρεισιμοποιω και για μισθοδοσίες κτλ να αναφέρω οτι τους συγκεκριμένους τυπους τους βρήκα στο site της microsoft Αριθμός Ποσοστό 25 25% Τύπος Περιγραφή (Αποτέλεσμα) =A2*(1-B2) Μειώνει το 25 κατά 25% (18,75) =A2*(1+B2) Αυξάνει το 25 κατά 25% (31,75) =A2*(1+35%) Αυξάνει το 25 κατά 35% (33,75) Υπολογισμός ποσοστών - Excel - Office.com και πιο κάτω παραθέτω ένα παράδειγμα απο ένα ηλεκτρονικο καταστημα του οποίου τα αποτέλεσματα δεν συμφωνούν με τα δικά μου τι μπορει να συμβαίνει .να τονίζω πως αυτο το καταστημα ειναι παραδειγμα γιατι σε όλα συμβαινει το ιδιο . http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301671 ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη julie : 16-03-13 στις 10:41. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] αθροισμα ποσοστων απο διαφορετικα κελια και φύλλα εργασιας | ΦιλιπποςΜ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-06-15 12:09 |
| Υπολογισμός φπα | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-03-15 18:10 |
Η ώρα είναι 09:38.

Θεματικός Τρόπος