Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Ξεκινώντας απο το Α2, υπάρχουν διάφορα Ονόματα. Κάποια 2 ή και περισσότερες φορές. Θέλω να μετρήσω μοναδικά ονόματα(Όσα υπάρχουν περισσότερες από 1 φορές να μετρηθούν μόνο 1 φορά), ακόμα και αν η στήλη είναι φιλτραρισμένη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε πρότασή σας. |
|
![]()
Καλησπέρα η πρότασή μου στο συνημμένο ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα στην παρέα Στο αρχείο του Θανάση πρόσθεσα δύο φύλλα στα οποία παρουσιάζω δύο προτάσεις για την υλοποίηση του ζητούμενου. Στην πρώτη χρησιμοποιείται μία βοηθητική στήλη. Στη δεύτερη δε χρησιμοποιείται βοηθητική στήλη, αλλά ένας τύπος πίνακα. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 16-03-13 στις 09:29. Αιτία: αλλαγή συνημμένου |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σας. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας. Γιώργο, ο τύπος πίνακα, μου εμφανίζει #ΤΙΜΗ! , ;οταν ανοίγω το αρχείο σου, ή αν προσπαθώ να αντιγράψω τον τύπο σου(Φυσικά και κλείνω με control+shift+enter). Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το ότι δουλεύω σε υπολογιστή με Excel 2003. |
| |||
| |||
![]()
Ελένη, δοκίμασα το αρχείο και σε excel 2003 και διαπίστωσα ότι ο τύπος πίνακα: =SUM(IF(COUNTIF(INDIRECT("$A$2:A"&ROW($2:14));A2:A 14)=1;1;0)*(SUBTOTAL(103;INDIRECT("$A"&ROW($2:$14) )))) λειτουργεί σωστά. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα παρουσιάζεται και σε άλλα μέλη. Φιλικά/Γιώργος |
|
![]()
Απλά να πω ότι ο τύπος πίνακα του Γιώργου, δουλεύει κανονικά και σε 2003 χωρίς πρόβλημα. Με την πρότασή μου ήθελα να δείξω αναλυτικά την προσέγγιση καθώς και το πως μπορούμε να κάνουμε ανάκτηση των μοναδικών τιμών στην 3η βοηθητική στήλη. |
| |||
| |||
![]()
Να δώσω και την δική μου προσέγγιση; Παράθεση:
|
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πολύ και εσένα Οδυσσέα. Ο τύπος σου δουλεύει άψογα. Σας ευχαριστώ και τους τρείς. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Φιλτραρισμένη Λίστα | tasvas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-06-14 23:10 |
[Γενικά] Μέτρηση κενών κελιών υπό όρους; | Miltos100 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-09-13 13:23 |
[VBA] Δυναμική περιοχή Εκτύπωσης | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-06-13 18:28 |
[Συναρτήσεις] Εύρεση ημερομηνίας που άρχισε το μηδενικό Στοκ και μέτρηση ημερών | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-04-13 21:02 |
Περιοχή ημερομηνιών έκθεσης | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-06-11 17:22 |
Η ώρα είναι 09:35.