Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας, έχω ένα φύλλο εργασίας με διάφορες στήλες τις οποίες έχω φιλτράρει. Θέλω κάθε φορά που επιλέγω μέσω του φίλτρου διαφορετική μάρκα να μου βγάζει το άθροισμα των αυτοκινήτων που έχουν επισκευαστεί σε συγκεκριμένο κελί ( Η48). Σας παραθέτω το αρχείο. Ευχαριστώ πολύ. Βασιλείου Τάσος |
|
![]()
Επειδή δεν το κατάλαβα 100% τι θέλεις σαν αποτέλεσμα; πόσα ΣΥΝΤ. έχει η στήλη παρατηρήσεις; |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, θέλω όταν επιλέγω απο το φίλτρο άλλη ΜΑΡΚΑ, να μου προσθέτει στο Η48 τα οχήματα που έχουν συντηρηθεί. πχ στην μάρκα aaaa έχουν συντηρηθεί 3 να μου βγάζει άθροισμα 350 κοκ Ευχαριστώ και πάλι |
| |||
| |||
![]()
θέλω το άθροισμα του κόστους των επισκευασμένων
|
|
![]()
Κατ' αρχήν είδα κάπου ότι προσπάθησες να δώσεις λύση με DSUM Για όσους παρακολουθούν το θέμα η DSUM είναι συνάρτηση βάσης δεδομένων Τα πράσινα κελιά την έχουν ολοκληρωμένη και δίνει αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να βάλεις φίλτρο και πρέπει να φέρεις και όλα τα άλλα πιθανά αποτελέσματα που παίρνεις από φίλτρο & SUBTOTAL επάνω της. Ο τύπος =DSUM($E$4:$I$34;4;$E$36:$I$37) σαν δεύτερο όρισμα χρησιμοποιεί το # της στήλης λίστας και όχι την κεφαλίδα μέσα σε "" γιατί δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται τέτοιες κεφαλίδες όπως αυτές που έχεις... ΤΙΜΗ ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ (+ΚΡΑΤ. - ΦΠΑ) με κενά, +, - , . κλπ Ρίξε μια ματιά και τα λέμε... |
| |||
| |||
![]()
λειτουργεί μια χαρά, ευχαριστώ πάρα πολύ, κατάλαβα και το λάθος με τις επικεφαλίδες. Ευχαριστώ και πάλι. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μέτρηση μονδικών ονομάτων σε φιλτραρισμένη περιοχή | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-03-13 19:07 |
[Excel07] Λίστα επικύρωσης | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-05-12 22:47 |
[Excel07] Αναζήτηση από λίστα | manos1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-03-12 20:46 |
[Γενικά] λίστα αγορών | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-03-12 20:13 |
[VBA] Λίστα ανά μήνα | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-02-12 11:38 |
Η ώρα είναι 20:09.