| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλη την παρέα Ξανά στο παρασκήνιο για λίγη βοήθεια. 1.Εχωένα πίνακα που αποθηκεύονται οι τιμές του ΦΠΑ. 2.Εχω ένα ερώτημα που αποδίδει το ΦΠΑ 3.Εχω μία φόρμα Ημερομηνίες ΦΠΑ 4.Εχω μία έκθεση ΦΠΑ report. α)Θέλω ανοίγοντας την φόρμα Ημερομηνίες ΦΠΑ να καταχωρώ αρχική και τελική ημερομηνία αναζήτησης στοιχείων απο τον πίνακα tblRoomsLet ώστε να μου ανοίγει την έκθεση ΦΠΑ report.Τι κώδικα βάζω στην φόρμα ημερομηνίες ΦΠΑ.Σύμφωνα με το παρακάτω. Between [forms]![ΗμερομηνίεςΦΠΑ]![ΗμερΑρχική] And [Forms]![ΗμερομηνίεςΦΠΑ]![ΗμερΤελική] β)Στην έκθεση στα πλαίσια κειμένου για να μου βγάζει τα σύνολα των ΦΠΑ. Στέλνω δείγμα βάσης Φιλικά Αλέξανδρος ![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Δυναμική περιοχή Εκτύπωσης | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-06-13 18:28 |
| [Συναρτήσεις] Μέτρηση μονδικών ονομάτων σε φιλτραρισμένη περιοχή | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-03-13 19:07 |
| [Γενικά] Κλειδωμένη περιοχή σε φύλλο | alladin78s | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-03-12 12:36 |
| Me.Caption = Forms![Περιοχή ημερομηνιών έκθεσης].OpenArgs | vasia_gou | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-09-11 22:00 |
Η ώρα είναι 08:28.

Θεματικός Τρόπος