Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
γεια σας κυριοι. Εχω ενα προβλημα και θελω τη βοηθεια σας. εχω ενα Excel με καταχωρισεις υλικων που αγοραζω, διπλα σε καθε καταχωριση εχω ενα κελι κενο που οταν καταχωρησω το ονομα του πελατη που το αγορασε μου βγαζει ενα "οκ" αυτοματα. Θελησα λοιπον να χρωματισω ολα τα πεδια του εκαστοτε υλικου που πουλαω. Ετσι λοιπον οταν καταχωρο το ονομα του πελατη στο κελι αυτοματα μου κανει τη μορφοποιηση που εγω θελω. Με αυτον τον τροπο μπορω να ξερω ποια υλικα εχω πουληση και ποια οχι. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω αν γινετε αντιγραφη τις μορφοποιησης τις πρωτησ γραμμησ σε ολες τις αλλες που ειναι παρα πολλες και οπωσ καταλαβενεται μου ειναι πολυ δυσκολο να τισ κανω μια μια χωριστα. Σας στελνω ενα δειγμα για να καταλαβετε καλυτερα. Ευχαριστω και το χρονο σας |
| |||
| |||
![]()
Απλά άλλαξε τον τύπο σου, σε =(ISTEXT($I3)) Και την Περιοχή σου σε $Α$3:$$F$1000 |
|
![]()
Καλησπέρα Επιπρόσθετα αν θέλεις βάζεις φίλτρο επιλέγοντας πχ κελί Α2 και στην κορδέλα Δεδομένα > Φίλτρο και φιλτράροντας ως προς χρώμα ("κόκκινο") έχεις "μαζεμένες" τις πωλήσεις σου |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστω για η βοηθεια σου αλλα καπου δεν το πιανω εγω ή εσυ, για να δουμε ? η παραπανω εντολη που μου ειπες αφορα το κρητηριο για την γραμμη 3. ενω εγω εχω για καθε γραμμη το δικο τις κρητηριο τισ κρητηριο, αν βαλω αυτο που μου ειπες ολες οι γραμμες θα εχουν το ιδιο αποτελεσμα, ενω δεν θα ειναι σωστο. ελπιζω να καταλαβες αυτο που λεω. εχω 200 γραμμες και καθε γραμμη εχει κριτιριο ξεχωριστο δικο τις. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα. Παράθεση:
|
| |||
| |||
![]()
τελικα δεν το επιασα εγω ![]() ![]() ![]() ![]() ευχαριστω πολυ οσοι βρηκαν το χρονο να ασχοληθουν μαζι μου παμε για νεο post οσοι πιστοι βοηθηστε. ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Μαζικη αντιγραφή εγγραφών στον ίδιο πίνακα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 28-10-16 20:45 |
[Μορφοποίηση] μορφοποιηση υπο ορους | ευη79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-12-14 18:23 |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-03-13 12:55 |
Μορφοποίηση υπο όρους | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-10-12 07:35 |
Μορφοποίηση υπό όρους... | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-04-11 18:28 |
Η ώρα είναι 23:53.