| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του Φόρουμ Καλημέρα σας. Επανέρχομαι σε ένα παλαιότερο θέμα στο οποίο με βοηθήσατε πολύ (όπως κάνετε πάντα) Προσπάθησα και μόνος μου αλλά δεν μπόρεσα κάτι. Παλαιά ήθελα να χρωματίζονται όλες οι γραμμές και με βοηθήσατε με τον τύπο INDIRECT("ΑΕ"&ROW())<>"" Τώρα θέλω ότι στην στήλη R υπάρχει η λέξη "ΑΠΟΦΑΣΗ" να μου χρωματίζουν όλες οι στήλες και όχι μόνο το κελί που έχει την λέξη αυτή (αυτό κατάφερα να κάνω εγώ). Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
|
|
|
Φίλε Χρήστο Διατύπωσε το ερώτημα καλύτερα γιατί δεν μπορεί να είναι σωστή η έκφραση <<Τώρα θέλω ότι στην στήλη R υπάρχει η λέξη "ΑΠΟΦΑΣΗ" να μου χρωματίζουν όλες οι στήλες και όχι μόνο το κελί που έχει την λέξη αυτή>> Εγώ καταλαβαίνω Αν η στήλη R περιέχει ΑΠΟΦΑΣΗ (όπου να 'ναι) όλες οι στήλες του φύλλου να χρωματίζονται Αυτό εννοείς ? |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο Καλημέρα Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Έχεις δίκαιο για το συνημμένο και για την διατύπωση, συγνώμη Λοιπόν σου στέλνω το συνημμένο και όπως θα δεις όταν τηρείται η συνθήκη (δηλ. έχει τελειώσει η υπόθεση, είτε με ΑΠΟΦΑΣΗ ή ΜΑΤΑΙΩΣΗ κλπ), δηλ. στο ΑΕ υπάρχει "Χ" εφαρμόζεται ο τύπος που σου έγραψα πριν (INDIRECT("ΑΕ"&ROW())<>""). Εχώ τώρα θέλω όταν στο κελί R υπάρχει η λέξη "ΑΠΟΦΑΣΗ" να χρωματίζεται μόνο η γραμμή αυτή δηλ. από το Α έως ΑΤ όπως είναι στο συνημμένο to πράσινο χρώμα. Πιστεύω τώρα να είμαι πιο σαφείς. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. |
|
|
|
Θερμή παράκληση Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε άμεσα και σωστά απάντηση είναι ένα συνημμένο με σαφή ερώτηση |
|
|
|
Σαφέστατος! Επέλεξε την περιοχή που θέλεις να εφαρμόζεται η μορφοποίηση (πχ Α1:ΑΤ100) Επέλεξε μορφοποίηση με τύπο Βάλε =$R1="ΑΠΟΦΑΣΗ" Προσοχή στην θέση του συμβόλου $ Ο τύπος είναι case sensitive που σημαίνει μορφοποιεί μόνο αυτό που περιέχει όσον αφορά κεφαλαία, πεζά ή τονισμό (δεν θα μορφοποιήσει το "απόφαση" για παράδειγμα) |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου και τον χρόνο σου. Είναι αυτό που ήθελα. Το ίδιο έκανα και εγώ αλλά τον τύπο σου τον έβαζα μέσα στον τύπο (INDIRECT("ΑΕ"&ROW())<>""), δηλ έκανα (INDIRECT(R="ΑΠΟΦΑΣΗ"&ROW())<>"") αλλά δεν γινόταν τίποτα. Ευτυχώς που υπάρχετε (Φόρουμ) και μας βοηθάτε τόσο μα τόσο πολύ. Νάστε καλά |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση Υπό όρους | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-11-17 11:44 |
| [Μορφοποίηση] μορφοποιηση υπο ορους | ευη79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-12-14 18:23 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | fforward72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-05-12 21:47 |
| Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-02-12 21:49 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-11 13:10 |
Η ώρα είναι 07:39.

Υβριδικός τρόπος