| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια χαρά σε όλους. Στον πίνακα που σας επισυνάπτω θέλω να κοκκινίσω τα κελιά στη στήλη "Ημερομηνία Ανάθεσης Αιτήματος" όταν η ημερομηνία που έχουν είναι παλαιότερη από την σημερινή (today): α) 10 ημέρες και άνω όταν στη στήλη "Είδος Αιτήματος" αναφέρει "Ρύθμιση Οφειλών" β) 7 ημέρες και άνω όταν στη στήλη "Είδος Αιτήματος" αναφέρει "Νέα Χορήγηση" γ) 5 ημέρες και άνω όταν στη στήλη "Είδος Αιτήματος" αναφέρει όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις. Είμαι άπειρος σε τέτοιες μορφοποιήσεις και το μόνο που κατάφερα είναι να κοκκινίσω τα κελιά στη στήλη "Ημερομηνία Ανάθεσης Αιτήματος" σε σχέση με το πόσες μέρες παλαιότερα είναι από τη σημερινή ημερομηνία, αλλά δε μπόρεσα να προσθέσω το κριτήριο της στήλης "Είδος Αιτήματος" ώστε να κοκκινίζουν με τη πάροδο διαφορετικού αριθμού ημερών για κάθε περίπτωση. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ, Τάσος |
|
|
|
Καλημέρα Στο συνημμένο έχω 3 λύσεις. Προσωπικά προτιμώ την δεύτερη και τρίτη όταν έχω σύνθετες συνθήκες. Δηλαδή με χρήση βοηθητικών/ης στηλών/ης. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Θανάση σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα συμφωνήσω μαζί σου και θα προτιμήσω την τρίτη λύση που μου έδωσες. Και πάλι ευχαριστώ, με βοήθησες όσο δε φαντάζεσαι. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση Υπό όρους | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-11-17 11:44 |
| [Μορφοποίηση] μορφοποιηση υπο ορους | ευη79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-12-14 18:23 |
| Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-02-12 21:49 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-11 13:10 |
| Μορφοποίηση υπό όρους... | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-04-11 18:28 |
Η ώρα είναι 23:56.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο