| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του Φόρουμ Καλημέρα σας. Επανέρχομαι σε ένα παλαιότερο θέμα στο οποίο με βοηθήσατε πολύ (όπως κάνετε πάντα) Προσπάθησα και μόνος μου αλλά δεν μπόρεσα κάτι. Παλαιά ήθελα να χρωματίζονται όλες οι γραμμές και με βοηθήσατε με τον τύπο INDIRECT("ΑΕ"&ROW())<>"" Τώρα θέλω ότι στην στήλη R υπάρχει η λέξη "ΑΠΟΦΑΣΗ" να μου χρωματίζουν όλες οι στήλες και όχι μόνο το κελί που έχει την λέξη αυτή (αυτό κατάφερα να κάνω εγώ). Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση Υπό όρους | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-11-17 11:44 |
| [Μορφοποίηση] μορφοποιηση υπο ορους | ευη79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-12-14 18:23 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | fforward72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-05-12 21:47 |
| Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-02-12 21:49 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-11 13:10 |
Η ώρα είναι 10:32.

Θεματικός Τρόπος