| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, είναι το πρώτο θέμα που ανεβάζω οπότε ζητάω προκαταβολικά συγνώμη για την περίπτωση που δεν είμαι συνεπής με τους κανόνες του forum. ![]() Το θέμα: σε pivot table που έχω σχεδιάσει παλαιότερα, σε κάποιο πεδίο έχω κάνει κάποιες ομαδοποιήσεις. Στο ίδιο πεδίο μου εμφανίζονται πλέον κάποιες καινούργιες τιμές για τις οποίες δεν θέλω να δημιουργήσω νέα ομάδοποίηση αλλά θα ήθελα να τις προσθέσω στις ήδη υπάρχουσες ομαδοποιήσεις. Ξέρω ότι το ιδεατό είναι να προσθέσω το πεδίο ομαδοποίησης στα source data αλλά πρόκειται για xls που εξάγεται από κάποιο σύστημα, και θέλω να αποφύγω το να προσθέτω το παραπάνω πεδίο σε κάθε export από αυτό το σύστημα. Για αυτό έχω αποκλείσει αυτή τη λύση. Ευχαριστώ, Γιώργος Υ.Γ. επειδή θεωρώ τα pivots ίσως τη σημαντικότερη λειτουργία του excel παίρνω το θάρρος να προτείνω στους administrators να προσθέσουν σχετική κατηγορία που να εμφανίζεται στο "Πρόθεμα" |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Group και Συγχώνευση πολλών γραμμών ενός πίνακα σε μια γραμμή ανά περίπτωση ομάδος. | louk14 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 30-09-13 18:46 |
| Διαίρεση τιμής ενός πεδίου | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-09-13 16:25 |
| [ Φόρμες ] Προσθήκη νέας εγγραφής μόνο με κουμπί | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 23-06-13 21:45 |
| [Γενικά] Καταχώρηση νέας τιμής σε αναπτυσόμενη λίστα | starcctv | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-03-13 21:46 |
| Ενημέρωση Πεδίου από άλλο με δυνατότητα καταχώρησης νέας τιμής | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-03-12 21:25 |
Η ώρα είναι 10:06.

Θεματικός Τρόπος