| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Πωπω...αισθάνομαι ένα μηδενικό με αυτό που είδα στο αρχείο σου. Ευχαριστώ για το παράδειγμα. Ελπίζω να καταλάβω τι γίνεται. Δυστυχώς τρέχει και ο χρόνος βλέπεις... Πάλι χίλια ευχαριστώ. [edit] αυτό που με καίει, είναι το άλλο ερώτημα μου. ΑΝ κάνω manual την κατανομή πως μπορώ να κάνω τα διαθέσιμα από κάθε ομάδα (τα κελιά E5-E12 δηλαδή), να μειώνονται κάθε φορά που συμπληρώνω τα κελιά; |
|
| |
| Παράθεση:
οπότε =$B7*$C7-COUNTIF($H$5:$BQ$12;"C") σου δείχνει πόσα "C" σου απομένουν Ελπίζω να είναι κατανοητό. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Λοιπόν δεν μπορώ να πω ότι δούλεψε το auto. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το προσαρμόσω, οπότε αναγκάστηκα να κάνω την κατανομή manual και τυχαία. Και δυστυχώς όύτε το COUNTif ...δεν το πολυκατάλαβα ομολογώ. Θέλω όμως αφού τελειώσω την κατανομή στα κελιά του ημερολογίου να κάνω μια επαλήθευση με κάτι σαν εύρεση. Μπορώ να ορίσω κάποιες περιοχές ως προεπιλεγμένες ώστε να περιορίζω σε αυτές την εύρεση του κειμένου που θέλω; Δηλαδή θέλω να επιλέξω ως περιοχή 1 τα κελιά των εργάσιμων, και ως 2 τα κελιά των αργιών. Αυτό που κάνω ως τώρα είναι αν θέλω πχ να δω πόσα D έχω στις εργάσιμες να πατάω ΕΥΡΕΣΗ να γράφω το "D", μετά ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΚΕΛΙ και να φωτίζω ένα κελί των εργασίμων. Aλλά αυτό πέρνει πολύ ώρα για να τσεκάρω όλες τις ομάδες και για τις εργάσιμες και για τις αργίες. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Κανονική και υπερωριακή εργασία. Κατανομή σε κατηγορίες | kapetang | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 25-11-16 21:37 |
| [Excel07] Αυτόματη εισαγωγή δεδομένων σε κελιά από 2 αρχεία | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 14-05-15 19:45 |
| [Συναρτήσεις] Κατανομή αδιάθετης ποσότητας στα μεγαλύτερα κελιά ενός πίνακα | ataktos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-04-14 19:22 |
| [Γενικά] Αυτόματη..."μοιρασιά" αριθμού σε διπλανά κελιά.. | dimnot | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-03-11 12:55 |
| [Γενικά] ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ (ΕΚΛΟΓΕΣ) | steliosx | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 01-10-10 19:43 |
Η ώρα είναι 22:05.

Υβριδικός τρόπος