| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Δεν υιοθετώ καμμία άποψη. Απλά τις ανέφερα. Είναι αντίθετες με την δική σου, αλλά υπάρχουν. Ας δοκιμάσει όποιος θέλει και με τους κώδικες που παρατίθονται στους συνδέσμους μου και ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Αυτά είχα να πω για το συγκεκριμμένο θέμα. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα σε όλους! Δείτε άλλη μια προσέγγιση στο συνημμένο παρακάτω. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 21-10-12 στις 20:47. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας. Τάσο πολύ καλή προσέγγιση και νοικοκυρεμένη δουλειά. Ευχαριστώ. Στο ίδιο project(θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να μην ανοίξω νέο θέμα_αν εσείς το νομίζετε, τότε ελεύθερα μετακινήστε το), παιδεύομαι με το εξής πρόβλημα. Τα αποτελέσματα στις στήλες είναι ακριβώς όπως τα εμφανίζει ο Τάσος. Α_B_C. Κάποιες στήλες_συνεχόμενες ή μη_, έχουν τα ίδια ακριβώς στοιχεία, εκτός από μια γραμμή που έχει διαφορετικά. Μπορεί να είναι 2 ή 3 στήλες με τα ίδια στοιχεία(Όχι περισσότερες). Στόχος είναι να "συγχωνευτούν" αυτές οι στήλες. Στο συνημμένο, θεωρώ ότι δείχνω ξεκάθαρα τα δεδομένα και το ζητούμενο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον έχει την διάθεση και βρεί τον χρόνο να ασχοληθεί με το θέμα. |
|
| |
| Παράθεση:
col13 col15 και col17 αντί τις col1 col15 και col17 (οι col1 και col13 δεν είναι ίδιες) ![]() Επίσης γιατί όχι 15 17 19 όπου το μόνο διαφορετικό στοιχείο είναι το 2ο (γραμμή 5) ![]() Για φώτισε μας. Θ. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας. Θανάση ευχαριστώ για τον χρόνο σου να ασχοληθείς με το θέμα και να κάνεις τις εύστοχες παρατηρήσεις σου, Ν α σου δώσω(όσο μπορώ) τα φώτα μου λοιπόν. Δανείστηκα το φύλλο του Τάσου και δεν πρόσεξα ότι και άλλες στήλες έχουν τα ίδια αποτελέσματα. Η πραγματικότητα είναι όπως την είπα. Παράθεση:
|
|
|
| Λευτέρη δεν μου απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω !!! Αν υποθέσουμε ότι εξαιρούμε τις ίδιες θα πρέπει κάπως να αποφασίσουμε "ποιες" αφού ο αριθμός στην τελευταία γραμμή δεν είναι ίδιος. Αν καταφέρεις και δώσεις απάντηση στο "ποιες" και τις εξαιρέσουμε, θα πρέπει να μου εξηγήσεις και το: αν επιλεγεί η 19 που είναι ίδια με τις 1, 7, 13 και 23 θα πρέπει να συγχωνευτεί με τις 15 και 17 (διαφορά στο 2ο στοιχείο) ή με τις 18 και 20 (διαφορά στο 6ο στοιχείο) και με ποια κριτήρια Είναι σαφές ότι οι 15 και 17 δεν μπορούν να συγχωνευτούν με τις 18 και 20 γιατί έχουν διαφορές περισσότερες από 2 (στοιχεία 2 και 6) Με μπερδεύεις !!! Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς ? Θ. |
|
| |||
| |||
|
Να το ξανασκεφτώ σίγουρα ΟΧΙ. Θανάση. Να φτιάξω και να ανεβάσω ένα παράδειγμα που θα έχει μόνον αυτά που με λόγια περιγράφω, ΝΑΙ. |
|
| |||
| |||
|
Ελπίζω το δείγμα να είναι καλύτερο.
|
|
|
|
Λευτέρη, και στο νέο σου παράδειγμα η στήλη Α είναι ίδια με την Ι ενώ στο αποτέλεσμα κελί F22 έχεις C αντί για Α που είναι το Ι6. Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό (με άφησες να καταλάβω ότι δεν υπάρχουν διπλές στήλες). Αν υποθέσω ότι το σωστό είναι Ι6=F22="Α" (Α στήλη =Ι στήλη) στο αποτέλεσμα θα είναι 7 ή 6 στήλες, και αν είναι 6 τι θα περιέχει το κελί Α30 ? Αν υποθέσω ότι το σωστό είναι να μην υπάρχουν διπλές στήλες δηλαδή Ι6=F22="C" ή "Β" και όχι "Α" το ερώτημα είναι γιατί κάνεις συγχώνευση των στηλών Α,Β και C και όχι Α και Ι. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα παραδείγματος. Τα ερωτήματα που σου έθεσα στις προηγούμενες απαντήσεις μου νομίζω ότι παραμένουν Καλή συνέχεια. Φιλικά Θανάσης. ΥΓ. Αν καταλαβαίνω σωστά ο αριθμός στην τελευταία γραμμή του πρώτου παραδείγματος δεν υπάρχει γιατί δεν παίζει κανένα ρόλο. |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πολύ. Καλό βράδυ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-09-15 14:32 |
| [Συναρτήσεις] πως βρίσκουμε από συγκεκριμένο πίνακα αριθμό ή γράμμα που απουσιάζει | geronik | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 01-12-14 20:36 |
| [ Ασφάλεια] Κλείδωμα μετά από συγκεκριμένο αριθμό χρήσεων | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 31-12-12 13:06 |
| Εμφάνιση 2 στηλών σε μία | Tasos | Λίστες - εγγραφές | 0 | 23-10-11 11:10 |
| Δημιουργία Πίνακα Με Συγκεκριμένο Αριθμό Εγγραφών | mistirios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 42 | 07-09-10 11:58 |
Η ώρα είναι 19:13.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο