21-10-12, 14:17
|
 | Super Moderator Όνομα: Θανάσης Στυλιανίδης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 18-10-2009 Περιοχή: Βρυξέλλες, Βέλγιο
| |
Φώτη,
σε καμιά περίπτωση δεν είπα ούτε άφησα να εννοηθεί το
"Αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία, δεν πρέπει να μιλάς;"
Θα έλεγα ότι το παρερμήνευσες.
Απ την άλλη για το πείραμα που σου είπα να κάνεις για να έχεις προσωπική εμπειρία, μου κάνει μεγάλη εντύπωση που εσύ δεν παρατήρησες διαφορά κάνοντάς το !!!
Εγώ το έχω κάνει σε διάφορους υπολογιστές και ο χρόνος που απαιτείται για να συμπληρωθούν/εμφανίσουν το αποτέλεσμα (αριθμός 5) τα τελευταία κελιά της στήλης C στην περίπτωση της Index είναι αισθητά μεγαλύτερος (τουλάχιστον διπλάσιος) από αυτόν της Οffset. Σημ τo σύρσιμο/αντιγραφή το κάνω με "Συμπλήρωση προς τα κάτω" (fill down CTRL+D)
Τέλος πάντων δεν νομίζω ότι υπάρχει ουσιαστική διαφωνία απόψεων.
Μην ξεχνάς ότι αυτό που είχα πει αρχικά είναι ότι "Οι απόψεις για το ποια είναι ταχύτερη η OFFSET ή η INDEX είναι διχασμένες". Αυτό δεν σημαίνει ότι οι "πτητικές" δεν υπολογίζονται περισσότερες φορές από ότι οι μη-πτητικές. Το γεγονός όμως από μόνο του δεν σημαίνει απαραίτητα "χρονοβόρους υπολογισμούς". Άρα θα επαναλάβω με άλλα λόγια αυτό που είπα: Πριν υιοθετήσουμε απόψεις άλλων καλό είναι να δοκιμάζουμε για να έχουμε προσωπική άποψη.
Τα λέμε.
Θανάσης
|