| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους τους αγαπητούς φίλους.Δεν ξέρω αν είναι και ο καλύτερος τίτλος του θέματος αλλά προσπαθώ να υλοποιήσω την παρακάτω εφαρμογή. Στο συνημμένο αρχείο έχω τα εξής: Στο φύλλο ΠΙΝΑΚΑΣ έχω μια βάση στοιχείων με πεδία:ΑΦΜ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ κτλ το οποίο δεν θα είναι ορατό όταν ολοκληρωθεί η εφαρμογή. Στο φύλλο 1 θέλω να γίνονται τα εξής: 1.Στο κελί C5 όταν πληκτρολογεί κάποιος υποψήφιος το ΑΦΜ του να εμφανίζεται ο πίνακας όπως φαίνεται στη περιοχή Α7 έως Η9 2. Εφόσον στο πεδίο ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ υπάρχει η τιμή "ΕΠΙΛΕΓΗΚΑΤΕ" να εμφανίζεται το κέιμενο των κελιών Α12 & C12 Θα πρέπει να πώ ότι το έκανα στην αρχή με χρήση της συνάρτησης VLoukup, αλλά κόλησα πως μπορεί να μην φαίνεται σε πρώτο πλάνο η περιοχή Α7 έως Η9 πριν την πληκτρολόγηση του ΑΦΜ Με εκτίμηση Τζίμης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Συσχέτιση κωδικών ειδών και σύγκριση τιμών | nikosjc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-05-16 09:30 |
| [Συναρτήσεις] Τύπος για σύγκριση τιμών | geronik | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-11-14 20:05 |
| [VBA] Σύγκριση τιμών ComboBox από το ίδιο το ComboBox. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-13 12:49 |
| [Συναρτήσεις] Σύγκριση τιμών και επιστροφή αποτελέσματος | Free_Ghost | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-03-12 11:04 |
| [VBA] Σύγκριση τιμών μεταξύ δύο φύλλων | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-11-11 05:19 |
Η ώρα είναι 09:32.

Θεματικός Τρόπος