![]() |
Σύγκριση Τιμών 1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλους τους αγαπητούς φίλους.Δεν ξέρω αν είναι και ο καλύτερος τίτλος του θέματος αλλά προσπαθώ να υλοποιήσω την παρακάτω εφαρμογή. Στο συνημμένο αρχείο έχω τα εξής: Στο φύλλο ΠΙΝΑΚΑΣ έχω μια βάση στοιχείων με πεδία:ΑΦΜ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ κτλ το οποίο δεν θα είναι ορατό όταν ολοκληρωθεί η εφαρμογή. Στο φύλλο 1 θέλω να γίνονται τα εξής: 1.Στο κελί C5 όταν πληκτρολογεί κάποιος υποψήφιος το ΑΦΜ του να εμφανίζεται ο πίνακας όπως φαίνεται στη περιοχή Α7 έως Η9 2. Εφόσον στο πεδίο ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ υπάρχει η τιμή "ΕΠΙΛΕΓΗΚΑΤΕ" να εμφανίζεται το κέιμενο των κελιών Α12 & C12 Θα πρέπει να πώ ότι το έκανα στην αρχή με χρήση της συνάρτησης VLoukup, αλλά κόλησα πως μπορεί να μην φαίνεται σε πρώτο πλάνο η περιοχή Α7 έως Η9 πριν την πληκτρολόγηση του ΑΦΜ Με εκτίμηση Τζίμης |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Μια προσέγγιση του θέματος υπάρχει στο φύλλο που ακολουθεί Το "ΠΙΝΑΚΕΣ" είναι κρυμμένο Πληκτρολογούμε κάποιον ΑΦΜ και παίρνουμε το ζητούμενο αν ισχύει η συνθήκη Καλή συνέχεια! |
Σπύρο ευχαριστώ για την πολύ καλή υλοποίηση του ζητουμένου.Τελικά ο συνδυασμός των συναρτήσεων INTEX & MATCH είναι η πιο ιδανική προσέγγιση. Να είσαι καλά Με εκτίμηση Τζίμης |
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Χαίρομαι πού βοήθησα Καλό βράδυ |
| Η ώρα είναι 07:20. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.