| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Βασικά δουλεύω στο ΕΚΑΒ Κομοτηνής σαν πλήρωμα ασθενοφόρου και πριν από μερικές μέρες ανέλαβα το πρόγραμμα στην υπηρεσία.Προσπαθώ να το φτιάξω μεσώ του Excel όπου οι γνώσεις μου δεν είναι αρκετές. Σε ένα φυλλο έχω το "πρόγραμμα" και σε ένα άλλο τις "άδειες" την βασει απο τις άδειες την πήρα από το http://www.ms-office.gr/forum/excel-...tin-excel.html το πρόβλημα που έχω είναι όπως πως μπορώ να να κάνω εμφανίζονται οι "άδειες" στο "πρόγραμμα" στις αντίστοιχες ημερομηνίες και στο αντίστοιχο άτομο. Πιστεύω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Καταμέτρηση αδειων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 03-11-16 10:20 |
| [Γενικά] Πίνακας Αδειών | nkouk | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-12-15 14:24 |
| Διαχείρηση Αδειών | nkouk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 31-10-15 17:13 |
| Διαχείριση αδειών | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 13-01-13 16:23 |
| Υπόλοιπο Αδειών | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-02-12 22:33 |
Η ώρα είναι 19:46.

Θεματικός Τρόπος