| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου γειά σας. Έχω ένα excel στο οποίο έχω 6.500 εγγραφές. Όταν πάω στο φίλτρο για να δω κάποια εγγραφή που είναι μετά την 1.000 εγγραφή δεν μου τα βγάζει. Υπάρχει κάποιος τρόπος;;;; τι πρέπει να κάνω;;; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Χρήστο δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο πόσες γραμμές θα εμφανίζονται μετά την εφαρμογή του(Του φίλτρου). Ένας πιθανός λόγος είναι τα στοιχεία βάσει των οποίων φιλτράρεις, να μην υπάρχουν μετά την χιλιοστή γραμμή. Το τσέκαρες; |
|
|
|
Καλησπέρα Χρήστο υπάρχει περίπτωση να έχεις σε άλλη στήλη "ξεχασμένο" ενεργοποιημένο φίλτρο ως προς λευκά για παράδειγμα ? Κατ' αρχήν το έτρεξες το φύλλο προς τα κάτω και είναι ορατές όλες οι εγγραφές ? δεν εννοώ αν υπάρχουν αν είναι ορατές λέω.... |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου Καλησπέρα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν στο έγγραφο του excel αυτού έχω μόνο (2) στήλες στις οποίες έχω καταχωρήσει στην μία κωδικούς και στην άλλη ονομασία κωδικών π.χ 03222117-6 Αβοκάντο και έχει 6.525 καταχωρήσεις. Στο γραφείο που έχω office 2003 όταν πάω να επιλέξω από το φίλτρο π.χ το ψωμί που είναι στην 6.523 σειρά δεν μου το εμφανίζει και μου εμφανίζει μόνο τα 1.000 πρώτα ονόματα. Στο σπίτι που έχω office 2007 και που το δοκίμασα τώρα δουλεύει μια χαρά. Άρα μήπως παίζει ρόλο το office;;; και αν ΝΑΙ τότε πως μπορώ να το ξεπεράσω;;;; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοήθειά σας. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα! Χρήστο, οι ορατές εγγραφές στη λίστα του Dropdown του αυτόματου φίλτρου στην Excel 2003 περιορίζονται στις 1000. Αφού λοιπόν δεν σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις, θα πρέπει να πληκτρολογήσεις το κριτήριο προς αναζήτηση στο παράθυρο προσαρμοσμένου φίλτρου (κλικ στο dropdown της επιθυμητής στήλης > Προσαρμογή). Ίσως σε βοηθήσει το παρακάτω θέμα να αναζητείς με μεγαλύτερη ευκολία: http://www.ms-office.gr/forum/excel-...s-eyreshs.html Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου γειά σας. Τάσο σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Είναι αυτό που ζήταγα και καλύτερο από το φίλτρο. Χθές το βράδυ που το προσπαθούσα να το λύσω βρήκα μια παρόμοια λύση. Το ίδιο που μου πρότεινες ως λύση σήμερα, το έκανα στην βοήθεια που μου πρόσφερες στο θέμα στο "Αναζήτηση σε πολλά φύλλα". Δηλαδή έβαλα τις εγγραφές μου σε ένα φύλλο και στην αναζήτηση δούλευε μια χαρά. Νάσε πάντα γερός & υγιείς όπως το κάνεις μέχρι σήμερα |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Φίλτρο | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-05-14 16:47 |
| [VBA] φίλτρο | manos77 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-10-11 23:31 |
| [VBA] Φίλτρο | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-09-11 21:54 |
| Φίλτρο | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-05-11 12:48 |
| [ Ερωτήματα ] Φίλτρο ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΟΛΑ | devcon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-03-11 16:19 |
Η ώρα είναι 14:31.

όπως το κάνεις μέχρι σήμερα
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο