| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του forum και διαχειριστές καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας πάλι και που πάντα βοηθάτε απλόχερα. Ξέρω ότι μπορεί άσχετοι σαν εμένα να γίνονται κουραστικοί αλλά είναι ευτύχημα που υπάρχει ένα forum σαν αυτό που μπορεί κάποιος να μάθει κάποια πράγματα αλλά και να βοηθηθεί στη δουλειά του. Πριν ξεκινήσω θα ήθελα για να μην παρεξηγηθώ να σας πω ότι ζητώ αρκετά πράγματα στα συνημμένα και αν θεωρηθεί κατάχρηση της βοήθειας σας να διαγραφή αυτό το θέμα από τους διαχειριστές. Επίσης να διευκρινίσω ότι μπορεί ενδεχομένως να γίνει σταδιακά για να μην σπαταλώ τον πολύτιμο χρόνο σας. Σας επισυνάπτω δυο αρχεία, μέσα έχω αναλυτικά και ελπίζω κατανοητά το τι θέλω να κάνω. Δεν ξέρω κατά πόσο η δομή των φύλλων είναι σωστή αλλά θα ήθελα αν γίνεται φυσικά να μην έχουν αλλαγές γιατί έτσι με βολεύουν στη δουλειά μου. Ακόμα κάθε πρόταση για βελτίωση καλοδεχούμενη αλλά σας υπενθυμίζω ότι είμαι αρχάριος, και αν πρόκειται για vba άσχετος, οπότε θα βασιστώ σε έτοιμες λύσεις που τυχών προτείνεται ΥΣ Να επισημάνω ότι πρόκειται αποκλειστικά για μένα και βοήθημα στη δουλειά μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Νίκο, εκφράζοντας μόνον τον εαυτό μου και ΟΧΙ το φόρουμ και κινδυνεύοντας να γίνω δυσάρεστος, έχω να πω τα εξής. . Παράθεση:
Εσύ ρωτάς. όποιος-και αν-θέλει απαντάει. Διόρθωση: Λυπάμαι πολύ, αλλά επειδή τα γραπτά μένουν, δυστυχώς αποδείχτηκα αναληθής, λέγοντας ότι "Ο διαχειριστής και εμείς οι συντονιστές, σε καμμία περίπτωση δεν διαγράφουμε θέματα, αν δεν υπάρξει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος" Όντας στην ομάδα των συντονιστών μέχρι χθες, έτσι νόμιζα..! Η φράση έπρεπε να είναι¨: "Εγώ σαν συντονιστής, δεν διαγράφω θέματα, αν δεν υπάρξει σοβαρός λόγος." Παράθεση:
Όμως Δεν υπάρχουν άσχετοι και σχετικοί. Υπάρχουν αυτοί που γνωρίζουν λιγότερα και αυτοί που -μαθαίνοντας-γνωρίζουν περισσότερα. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη τις όποιες γνώσεις μας,να ξεμπλοκάρουν εκεί που έχουν κολλήσει-να τους δείξουμε τον δρόμο να προχωρήσουν- και πάνω από όλα να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν τις λειτουργίες της Excel προκειμένου μαθαίνοντας να μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους έργο. Τα ζητούμενα του θέματός σου,όλα μαζί θα μπορούσαν(με αρκετές αλλαγές) να δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη εφαρμογή Διαχείρησης χώρων σαν τον δικά σας, απο τις πολύ καλές του Εμπορίου. Και όντας νέος στην Εxcel,θεωρώ σίγουρο ότι δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Στην ουσία δηλαδή, θα ήθελες να σου δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη εφαρμαγή. Θεωρώ ότι πράγματι, είναι πολλά τα ζητούμενα. Βέβαια, λέω ξανά ότι εκφράζω την απόψή μου και φυσικά την στιγμή αυτή που εγώ λέω αυτά τα όχι ευχάριστα πράγματα, κάποιος άλλος φίλος-που βλέπει το θέμα, αλλιώτικα από μένα) να έχει ήδη μια σοβαρόταση πρόταση να καταθέσει. Καλό μεσημέρι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lefteris : 18-09-12 στις 13:16. Αιτία: Διόρθωση. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα, Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Λευτέρη και θα ήθελα να διευκρινίσω: Παράθεση:
![]() Ακόμα και αν σου δώσουμε απαντήσεις και λύσεις σε όλα αυτά που ζητάς
Και κάτι άλλο. Το φόρουμ δηλαδή όλοι εμείς που περιμένουμε να μάθουμε κάτι παραπάνω, πως μπορεί να επωφεληθεί από αυτό το θέμα με τίτλο "Βοήθεια και πάλι"; Αν θέλεις τη γνώμη μου βάλε τις ερωτήσεις σου στο φόρουμ τη μια μετά την άλλη χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους τίτλους θέματος ( για να μπορεί κανείς να βρει εύκολα το θέμα σε μια αναζήτηση ) και μαζί με τις απαντήσεις που θα πάρεις, χρησιμοποίησε τη βοήθεια της Excel (F1) για να διευρύνεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου. Αν πάλι δεν θέλεις να αφιερώσεις χρόνο και κόπο για το έργο σου, εμείς θα σου συστήσουμε τον κατάλληλο προγραμματιστή που θα φτιάξει την εφαρμογή ακριβώς όπως εσύ επιθυμείς. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Κατ αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. θα ακολουθησω τη συμβουλή σας και θα ανεβάσω ένα ένα θέμα και αφου περικόψω πολλα ζητούμενα διοτι πήρα φόρα,αλλά με τις δυνατότητες του excel που ανακάλυψα εδώ οργιασε η φαντασία μου
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 17:23.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο