15-09-12, 07:41
|
| Όνομα: Νικος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 23-08-2012
| |
Βοήθεια και πάλι
Φίλοι του forum και διαχειριστές καλημέρα.
Θα ήθελα την βοήθεια σας πάλι και που πάντα βοηθάτε απλόχερα. Ξέρω ότι μπορεί άσχετοι σαν εμένα να γίνονται κουραστικοί αλλά είναι ευτύχημα που υπάρχει ένα forum σαν αυτό που μπορεί κάποιος να μάθει κάποια πράγματα αλλά και να βοηθηθεί στη δουλειά του. Πριν ξεκινήσω θα ήθελα για να μην παρεξηγηθώ να σας πω ότι ζητώ αρκετά πράγματα στα συνημμένα και αν θεωρηθεί κατάχρηση της βοήθειας σας να διαγραφή αυτό το θέμα από τους διαχειριστές. Επίσης να διευκρινίσω ότι μπορεί ενδεχομένως να γίνει σταδιακά για να μην σπαταλώ τον πολύτιμο χρόνο σας.
Σας επισυνάπτω δυο αρχεία, μέσα έχω αναλυτικά και ελπίζω κατανοητά το τι θέλω να κάνω. Δεν ξέρω κατά πόσο η δομή των φύλλων είναι σωστή αλλά θα ήθελα αν γίνεται φυσικά να μην έχουν αλλαγές γιατί έτσι με βολεύουν στη δουλειά μου. Ακόμα κάθε πρόταση για βελτίωση καλοδεχούμενη αλλά σας υπενθυμίζω ότι είμαι αρχάριος, και αν πρόκειται για vba άσχετος, οπότε θα βασιστώ σε έτοιμες λύσεις που τυχών προτείνεται
ΥΣ Να επισημάνω ότι πρόκειται αποκλειστικά για μένα και βοήθημα στη δουλειά μου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|