Καλησπέρα σε όλους.
Νίκο, εκφράζοντας μόνον τον εαυτό μου και
ΟΧΙ το φόρουμ και κινδυνεύοντας να γίνω δυσάρεστος, έχω να πω τα εξής.
.
Παράθεση:
|
...Πριν ξεκινήσω θα ήθελα για να μην παρεξηγηθώ να σας πω ότι ζητώ αρκετά πράγματα στα συνημμένα και αν θεωρηθεί κατάχρηση της βοήθειας σας να διαγραφή αυτό το θέμα από τους διαχειριστές
|
Ο διαχειριστής και εμείς οι συντονιστές, σε καμμία περίπτωση δεν διαγράφουμε θέματα, αν δεν υπάρξει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος. Το γεγονός-πράγματι_ότι ζητάς πάρα πολλά πράγματα, δεν είναι λόγος για να διαγράψουμε το θέμα σου.
Εσύ ρωτάς.
όποιος-και αν-θέλει απαντάει.
Διόρθωση: Λυπάμαι πολύ, αλλά επειδή τα γραπτά μένουν, δυστυχώς αποδείχτηκα αναληθής, λέγοντας ότι "Ο διαχειριστής και εμείς οι συντονιστές, σε καμμία περίπτωση δεν διαγράφουμε θέματα, αν δεν υπάρξει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος"
Όντας στην ομάδα των συντονιστών μέχρι χθες, έτσι νόμιζα..! Η φράση έπρεπε να είναι¨: "Εγώ σαν συντονιστής, δεν διαγράφω θέματα, αν δεν υπάρξει σοβαρός λόγος."
Παράθεση:
|
..Ξέρω ότι μπορεί άσχετοι σαν εμένα να γίνονται κουραστικοί αλλά είναι ευτύχημα που υπάρχει ένα forum σαν αυτό που μπορεί κάποιος να μάθει κάποια πράγματα αλλά και να βοηθηθεί στη δουλειά του
|
Όλοι εμείς που συνήθως απαντάμε, το κάνουμε απο μεράκι-αγάπη για το αντικείμενο και διάθεση να βοηθήσουμε.
Όμως
Δεν υπάρχουν άσχετοι και σχετικοί. Υπάρχουν αυτοί που γνωρίζουν λιγότερα και αυτοί που -μαθαίνοντας-γνωρίζουν περισσότερα.
Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη τις όποιες γνώσεις μας,να ξεμπλοκάρουν εκεί που έχουν κολλήσει-να τους δείξουμε τον δρόμο να προχωρήσουν- και πάνω από όλα να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν τις λειτουργίες της Excel
προκειμένου μαθαίνοντας να μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους έργο.
Τα ζητούμενα του θέματός σου,όλα μαζί θα μπορούσαν(με αρκετές αλλαγές) να δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη εφαρμογή Διαχείρησης χώρων σαν τον δικά σας, απο τις πολύ καλές του Εμπορίου.
Και όντας νέος στην Εxcel,θεωρώ σίγουρο ότι δεν μπορείς να το υποστηρίξεις.
Στην ουσία δηλαδή, θα ήθελες να σου δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη εφαρμαγή.
Θεωρώ ότι πράγματι, είναι πολλά τα ζητούμενα.
Βέβαια, λέω ξανά ότι εκφράζω την απόψή μου και φυσικά την στιγμή αυτή που εγώ λέω αυτά τα όχι ευχάριστα πράγματα, κάποιος άλλος φίλος-που βλέπει το θέμα, αλλιώτικα από μένα) να έχει ήδη μια σοβαρόταση πρόταση να καταθέσει.
Καλό μεσημέρι.