| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα και καλό φθινόπωρο σε όλους. Θα ήθελα να απολογηθώ για τον τίτλο καθώς δε ξέρω κατά πόσο περιγράφει ακριβώς το πρόβλημα. Έχω δημιουργήσει μια καρτέλα πελατών. Στη στήλη I εμφανίζει την ημερομηνία που πρέπει να πληρωθεί το τιμολόγιο, σύμφωνα πάντα με την περίοδο πίστωσης που ορίζουμε. Στη στήλη J υπολογίζονται οι ημέρες που υπολείπονται μέχρι να πληρωθεί το τιμολόγιο μορφοποιημένο έτσι ώστε όταν παρέλθει η ημερομηνία να κοκκινίζει. Το πρόβλημα είναι ότι όταν στη στήλη Κ μπαίνει η ημερομηνία πληρωμής του τιμολογίου θέλω να μηδενίζει η αντίστοιχη ειδοποίηση στο κελί της στήλης J έτσι ώστε να μην εμφανίζεται απλήρωτο το τιμολόγιο. Επισυνάπτω το αντίστοιχο αρχείο. Ελπίζω να μη σας κούρασα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας. Κώστας |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Κώστα ένας τρόπος για το ζητούμενό σου είναι ο εξής: Στο J3, τροποποίησε λίγο τον τύπο σου και σύρε προς τα κάτω. =IF(ISNUMBER(K3);"";DAYS360($A$1;I3;TRUE)) |
|
| |||
| |||
|
Λευτέρη καλημέρα. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μου έλυσες τα χέρια ![]() Φιλικά Κώστας |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Κατάργηση σύνδεσης κελιών στο Excel 2010 | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-12-16 16:31 |
| [Excel07] Δημιουργία αντιστοίχισης XML (Xml map) Excel 2007 - 2010 | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 16-06-12 12:15 |
| [VBA] Excel 2010 Error 91 | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-10-11 06:05 |
| [Γενικά] EXCEL 2010 ΦΑΚΕΛΟΣ wzbabb | panda | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-12-10 09:50 |
| [Συναρτήσεις] Start Date - End Date | Chris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-11-09 16:28 |
Η ώρα είναι 10:32.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο