![]() |
Υπολογισμός due date στο excel 2010 και μηδενισμός της ειδοποίησης 1 Συνημμένο(α) Καλημέρα και καλό φθινόπωρο σε όλους. Θα ήθελα να απολογηθώ για τον τίτλο καθώς δε ξέρω κατά πόσο περιγράφει ακριβώς το πρόβλημα. Έχω δημιουργήσει μια καρτέλα πελατών. Στη στήλη I εμφανίζει την ημερομηνία που πρέπει να πληρωθεί το τιμολόγιο, σύμφωνα πάντα με την περίοδο πίστωσης που ορίζουμε. Στη στήλη J υπολογίζονται οι ημέρες που υπολείπονται μέχρι να πληρωθεί το τιμολόγιο μορφοποιημένο έτσι ώστε όταν παρέλθει η ημερομηνία να κοκκινίζει. Το πρόβλημα είναι ότι όταν στη στήλη Κ μπαίνει η ημερομηνία πληρωμής του τιμολογίου θέλω να μηδενίζει η αντίστοιχη ειδοποίηση στο κελί της στήλης J έτσι ώστε να μην εμφανίζεται απλήρωτο το τιμολόγιο. Επισυνάπτω το αντίστοιχο αρχείο. Ελπίζω να μη σας κούρασα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας. Κώστας |
Καλημέρα σε όλους. Κώστα ένας τρόπος για το ζητούμενό σου είναι ο εξής: Στο J3, τροποποίησε λίγο τον τύπο σου και σύρε προς τα κάτω. =IF(ISNUMBER(K3);"";DAYS360($A$1;I3;TRUE)) |
Λευτέρη καλημέρα. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μου έλυσες τα χέρια :048: Φιλικά Κώστας |
| Η ώρα είναι 11:43. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.