Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα, Είναι η πρώτη φορά που γράφω, γι' αυτό σας παρακαλώ δείξτε κατανόηση. Εχω ένα φύλλο που περιλαμβάνει όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κλπ Επίσης έχω φτιάξει ένα άλλο φύλλο όπου θα αποτελέσει επιστολή προς τα άτομα του προηγούμενου φύλλου. Η επιστολή αυτή θα είναι στο μέγεθος σελίδας Α4. Τα δεδομένα που βρίσκονται στο όνομα, επώνυμο, διεύθυνση του πρώτου φύλλου, θα ήθελα να εμφανίζονται σε συγκεκριμμένα κελλιά του δεύτερου φύλλου (πχ στη στήλη Α και στη γραμμή 1 το όνομα, στη γραμμή 2 το επώνυμο και στη γραμμή 3 η διεύθυνση) Αν ήταν λίγες οι εγγραφές του πρώτου φύλλου θα πρόσθετα τόσες γραμμές όσες χρειάζομαι για το δεύτερο φύλλο, γιατί δυστυχώς δεν ξέρω άλλο τρόπο. Εδώ όμως έχω 5.000 εγγραφές. Το να προσθέτω 30 γραμμές κάτω από κάθε γραμμή με τα στοιχεία του πρώτου φύλλου, δεν νομίζω ότι είναι εφικτό. Ελπίζω να το περιέγραψα σωστά Ευχαριστώ |
|
![]()
Καλημέρα Βίκυ και καλώς όρισες στη παρέα μας. Θα σου πρότεινα να δεις αυτό το άρθρο της Microsoft. Χρήση συγχώνευσης αλληλογραφίας για μαζική αλληλογραφία και περισσότερα - Word - Office.com Με λίγα λόγια ενώ η λίστα ονομάτων και διευθύνσεων είναι στο Excel, η δεύτερη σελίδα θα πρέπει να είναι στο Word. Αν δυσκολευτείς κάπου μην διστάσεις να ξαναρωτήσεις στο φορουμ. Θανάσης |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Θα το προσπαθήσω και ελπίζω να τα καταφέρω.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Λίστα ονοματεπωνύμων: εντοπισμός ονομάτων, επωνύμων ή μέρους των και ενημέρωση κελιών | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-02-15 23:19 |
[VBA] Ενημέρωση Διαφορετικών Διαδοχικών Κελιών Με Ενα Combobox | dream-garden | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-11-14 04:37 |
[Συναρτήσεις] Ενημέρωση μιας λίστας από μια άλλη λίστα ενός άλλου φύλλου εργασίας | labpanag | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-12-12 16:14 |
[Συναρτήσεις] Ενημέρωση κελιών σε δυο βιβλία!! | skomat | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 31-10-12 18:11 |
[Excel07] Ενημέρωση κελιών από URL | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 03-07-12 01:10 |
Η ώρα είναι 03:31.