Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ! Για μια ακόμη φορά θα χρειαστώ την βοήθεια σας Σε ένα excelοφυλλο θα ήθελα να φτιάξω μία φόρμα στην οποία να καταχωρώ κάποια δεδομένα , δηλαδή να υπάρχει ένα κουμπί που όταν το πατάω να ανοίγει η φόρμα και καταχωρώ τα δεδομένα πχ.στοιχεία ενός πελάτη και στην συνέχεια να μεταφέρονται σε ένα φύλλο Στέλνω ένα δείγμα για να καταλάβετε. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nakosg : 26-09-18 στις 13:42. |
|
![]()
Ορίζεις το όνομα Database=OFFSET(Φύλλο1!$A$3;;;COUNTA(Φύλλ ο1!$A:$A)+1;COUNTA(Φύλλο1!$3:$3)) και με δεξί κλικ στον όνομα του φύλλου προσθέτεις τον κώδικα Private Sub CommandButton1_Click() ActiveSheet.ShowDataForm End Sub Δες και το συνημμένο που απλά έχω εφαρμόσει τα δυο παραπάνω βήματα. Πες μας αν σε καλύπτει. Θανάσης. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Θα προτιμούσα στην φόρμα να υπήρχαν αναπτυσόμενα πεδία πχ. στον πελάτη να μπορώ να διαλέξω εγώ όπως κάνουμε με την επικύρωση δεδομένων Ευχαριστώ Γιώργος |
|
![]()
Φίλε Γιώργο, για ξανασκέψου το ζητούμενο σου. ![]() Αν δεν καταχωρίσεις κάποιο πελάτη πως θα μπορείς να επιλέγεις από μια λίστα πελατών !!! ![]() Ζήτησες φόρμα για καταχώριση πελάτη και όχι κάτι άλλο αν δεν κάνω λάθος. Αποφάσισε λοιπόν τι θέλεις και βλέπουμε. Φιλικά Θανάσης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Θανάση έχεις δίκιο.Δεν διατύπωσα σωστά την ερώτηση Με την φόρμα θέλω να καταχωρώ δεδομένα και όχι πελάτες όπως έγραψα τα οποία θα τα αντλώ απο λίστα δεδομένων πχ Τους πελάτες θα τους έχω καταχωρήσει σε ένα φύλλο και θα τους αναζητώ απο την λίστα Ελπίζω να έγινα κατανοητός Ευχαριστώ Γιώργος |
|
![]()
Φίλε Γιώργο, το ζητούμενο σου παραμένει ασαφές και φαντάζομαι όχι μόνο για μένα γι'αυτό και δεν σου έχει απαντήσει κανείς. Ελπίζω το συνημμένο (πελάτης-προϊόν) να σε βοηθήσει σε αυτό που ζητάς και που προφανώς μόνον εσύ ξέρεις και εμείς δεν έχουμε καταλάβει. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χρησιμοποιείς απλά επικύρωση δεδομένων, αλλά θέλεις φόρμα και VBA !!! Φιλικά Θανάσης. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους Θανάσση σε ευχαριστώ πολύ. Είναι αυτό που ζητούσα Με εκτίμηση Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία φόρμας αναζήτησης | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-12-15 18:51 |
[VBA] Δημιουργία φόρμας | alterna | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 10-06-15 23:03 |
Δημιουργια φορμας πελατων. | shaft23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-03-15 19:46 |
Δημιουργία φόρμας - πίνακα | aristarchosel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-10-14 13:51 |
Δημιουργία απλής φόρμας παραγγελίας | vaios84 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-04-12 14:28 |
Η ώρα είναι 07:08.