| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα σας. Θα ηθελα και παλι τη βοηθεια σας... Εχω φτιαξει ενα αρχειο - μπακαλιστικο θα το ελεγα για να υπολογιζω τις υπερωριες. Οι υπερωριες υπολογιζονται ως προς τα μεροκαμματα των ημερησιων εργαζομενων που εργαζονται απο Δευτερα εως Παρασκευη. Η δικη μου βαρδια ειναι 7ημερη και για να σας δωσω να καταλαβετε πχ τον Αυγουστο του 12 κανω το τελευταιο απογευματινο (απο τα 7) μετα 2 ρεπο , μετα 7 πρωινα (απο 4/8 εως 10/8) μετα 3 ρεπο ,μετα 7 νυχτερινα , 2ρεπο , 7 απογευματινα , 2 ρεπο , 7 πρωινα. Θα ηθελα τα φωτα σας στα εξης ερωτηματα: 1. Πως μπορω να προσθετω τα μεροκαμματα τα δικα μου , των ημερησιων και να μου δινει τις υπερωριες μου 2, Πως μπορω να αρθροιζω τις κυριακες και τα βραδυνα (πχ 3 κυριακες , 7 βραδυνα) 3, Υπαρχει τροπος στους ημερησιους να σημπληρωνεται μονο του απο Δευτερα εως παρασκευη? 4. Υπαρχει τροπος να φτιαξω κατι σαν ημερολογιο και βαζοντας τη πρωτη του μηνα τη πρωτη μου βαρδια να μου βγαζει αυτοματα τι βαρδια θα ειμαι πχ στις 22/12/12? η αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Ελπιζω στη βοηθεια σας και ελπιζω επισης να μη σας κουρασα και να εγινα κατανοητος. Να συμπληρωσω οτι στο αρχειο που παραθετω το Α ειναι απογευμα το Ν ειναι νυχτα το Π ειναι πρωι το Ρ ειναι ρεπο. Ευχαριστω και παλι , Καλημερα σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Υπολογισμός ωρών από βάρδιες | ΧρύσαΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 69 | 22-02-21 10:21 |
| Υπολογισμός ωρών από βάρδιες | αννα_κεσσσ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 24-09-18 14:01 |
| [Excel07] Υπολογισμός ωρών Υπερωριών | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 15-11-16 06:58 |
| [ Φόρμες ] αυτόματη συμπλήρωση | eparast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-04-14 23:19 |
| [Excel07] Αυτόματη Συμπλήρωση ΑΦΜ | ippotis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-02-11 20:14 |
Η ώρα είναι 07:24.

Θεματικός Τρόπος