| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Τάση μιας και έχω και εγώ ασχοληθεί κάπως με το ίδο θέμα νομίζω ότι σίγουρα θα χρειαστείς να τρέξεις πίσω από την ιστοσελίδα σου κάποιο scriptaki, άρα σίγουρα θα μπλέξεις με javascript και php Ένας άλλος τρόπος είναι να το υλοποιήσεις με flash και εν συνεχεία να δημιουργήσεις ένα διαφημιστικό banner στην ιστοσελίδα σου. Τους παραπάνω τρόπους δεν τους έχω χρησιμοποιήσει και δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω. Έναν τρόπο που εγώ έχω χρησιμοποιήσει έναι με ένα ένθεμα (modules calculator) free που βρήκα .Αν χρησιμοποιείς joomla το ένθεμα content uploader με κάποιες τροποποιήσεις μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Φιλικά Τζίμης. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Δυναμική περιοχή Εκτύπωσης | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-06-13 18:28 |
| [Excel07] Επεκτεινόμενη δυναμική λίστα | Thanosp | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-05-12 22:11 |
| Εισαγωγή Δεδομένων από Ιστοσελίδα | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-04-11 01:21 |
| Σύνδεση Access με Ιστοσελίδα | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-04-11 11:34 |
| [Excel07] Δυναμική σύνδεση με web page | Βασίλης Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 08-03-11 07:45 |
Η ώρα είναι 10:59.

Θεματικός Τρόπος