| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας. Φίλοι μου. Θανάση, ο "Δαιίμων" παίζει πολλά παιγνίδια, συχνά στη ζωή μας. Σε ευχαριστώ πολύ για την λύση σου. Σπύρο. Παράθεση:
..Εκείνος που μου έδωσε την(κατά την γνώμη μου) την άψογη λύση(χωρίς βοηθητικές στήλες και κατά την ταπεινή μου γνώμη, με έναν άψογα στημένο τύπο) και με έναν ασυνίθιστο τρόπο, ήταν ο Φώτης... Τι εννοώ; Κοιτάχτε το κείμενο σε παράθεση που το έλαβα, σαν προσωπικό μήνυμα. Ομολογώ πως μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πως δεν ενεργοποιείται αμέσως ο λογαριασμός ενός ανθρώπου που δείχνει καλός(τουλάχιστον...)γνώστη του θέματος(Excel) την στιγμή που ο δικός μου ενεργοποιήθηκε σε 5 μόλις λεπτά, από την στιγμή που έστειλα ενα προσωπικό μήνυμα στον Κο. Διαχειριστή, ζητώντας μου να μου ανοίξει τον λογαριασμό μου... Ελπίζω ότι είναι μιά κακή στιγμή και ότι θα διορθωθεί άμεσα... Παράθεση:
|
|
| |||
| |||
|
Το μήνυμα... Παράθεση:
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα Με την προϋπόθεση ότι το A1 περιέχει κείμενο και οι 100 αριθμοί είναι στα κελιά A2:A101 και ταξινομημένοι, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ο ακόλουθος τύπος πίνακα. Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 05-06-12 στις 11:52. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας. Πρώτο μου Post στο Φόρουμ, ελπίζοντας να φανώ χρήσιμος. Οδυσσέα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά και για την προώθηση του μηνύματός μου, λόγω των προβλημάτων που είχα με το άνοιγμα του λογαριασμού μου. Όπως βλέπετε το πρόβλημα λύθηκε και ευχαριστώ τον Τάσο(Από ότι έχω διαπιστώσει, μπορούμε να μιλάμε στον Ενικό σε αυτό το Φόρουμ) για αυτό. Όπως υποσχέθηκα, ανεβάζω και δείγμα από τις φόρμουλες που σου πρότεινα. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα. Ομολογώ πως δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση και πάνω από όλα, τέτοιες ςξαιρετικές λύσεις. Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου. Εξαιρετική. Όμως.....οι αριθμοί δεν γίνεται να είναι ταξινομημένοι. Είναι σε τυχαία σειρά και έτσι πρέπει να μείνουν... Οπότε η λύση του Φώτη, που την δοκίμασα και στο πραγματικό μου αρχείο, είναι εκπληκτική και με καλύπτει απόλυτα. Σας ευχαριστώ όλους για τις σωστές προτάσεις σας και εσένα Φώτη για την λύση στο θέμα μου. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Aυτόματη πρόσθεση κελιών | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 07-11-14 12:27 |
| Πρόσθεση Πεδίων | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-07-13 18:56 |
| [Γενικά] Πρόσθεση ωρών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-03-12 19:11 |
| Εμφάνιση τιμών σε μια στήλη | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-04-11 00:11 |
| [Γενικά] Πρόσθεση κλασμάτων... | Miltos100 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-12-10 14:25 |
Η ώρα είναι 06:29.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο