| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| ||||
| ||||
|
Λευτέρη, το *.vbs πρέπει να βρίσκεται στον ίδιο φάκελο με το Main.xls για να λειτουργήσει. Επίσης μέσα στο βιβλίο Main.xls υπάρχει ήδη κώδικας VBA που κάνει την ίδια δουλειά. Για να εκτελέσεις αυτόν τον κώδικα VBA, άνοιξε το βιβλίο Main.xls, πάτησε ALT+F8 και στο διάλογο ου θα εμφανιστεί πάτησε το κουμπί "Εκτέλεση" για να εκτελέσεις τη μακροεντολή "CreateWorkSheets". Το επίπεδο ασφάλειας των μακροεντολών της εφαρμογής πρέπει να είναι στο "μεσαίο" ή "χαμηλό" για να λειτουργήσει ο κώδικας VBA του βιβλίου. Σε αντίθεση με την Excel, το *.vbs δεν επηρεάζεται από τη ρύθμιση ασφάλειας των μακροεντολών επειδή χρησιμοποιεί το αντικείμενο αυτοματισμού της Excel. Δοκίμασε και τα λέμε. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα-Καλημέρα. Παράθεση:
Λέω λοιπόν πως δεν μου ανοίγει καθόλου το αρχείο και μου βγάζει το λάθος που είπα στο προηγούμενο μήνυμά μου. |
|
|
|
Καλημέρα στην παρέα Όπως είπα στην αρχή τώρα μαθαίνω τα "τερτίπια" της VBA Μία λέξη έπρεπε να αλλάξει στον κώδικα για να απαλλαγούμε από όλους αυτούς τους βασανιστικούς υπολογισμούς στο φύλλο ( αντί Value Έγινε Text) Έτσι έχουμε την τελική έκδοση απλή και χρηστική |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στην παρέα Σπύρο, σε συγχαίρω για τα πετυχημένα βήματα στην VBA. Αν θέλουμε τα προστιθέμενα φύλλα να είναι ίδια με το «ΚΕΝΤΡΙΚΟ» θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί παρόμοιος κώδικας, όπως: Κώδικας: Sub sheetcreator2()
Dim cell As Range
Application.ScreenUpdating = False
For Each cell In Selection
Worksheets("ΚΕΝΤΡΙΚΟ").Copy After:=Worksheets(Worksheets.Count)
ActiveSheet.Name = cell.Text
Next cell
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Φιλε Σπύρο, Παράθεση:
Μόνο μία ερώτηση γιά να μην έχω κενά! Στο φύλλο Κεντρικό, τα στοιχεία Data στα κελιά και οι επικεφαλίδες με Column, Είναι για να γεμίσουμε απλά τα κελια και μόνον. Έτσι; Σε ευχαριστώ και πάλι, πολύ για τον κόπο και τον χρόνο σου. |
|
| |||
| |||
|
Αυτή είναι η απάντησή μου, στον Φίλο Σπύρο, στο Post#8 και είναι σωστή. . Παράθεση:
..Βλέποντας την απάντηση του Γιώργου, που ουσιαστικά είναι ίδια με αυτή του Τάσου στο post#2, Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτό το φύλλο, λοιπόν είναι εκείνο που πρέπει να αντιγραφεί όσες φορές του ορίσουμε απο το Φύλλο, ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τα φύλλα που δημιουργούνται να παίρνουν την ονομασία των ημερών, που έχουμε επιλέξει. Μήπως εδώ που φτάσαμε,ελπίζω, χωρίς να κάνω κατάχρηση του χρόνου και του κόπου σας, μπορούμε να κάνουμε και αυτό;; |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Ονομασία καρτέλας σε φύλλο Excel απευθείας από επιλεγμένο κελί...; | Iceland | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 05-07-17 16:21 |
| [Excel07] Αυτόματη δημιουργία περιοχής | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-12-15 21:14 |
| [Γενικά] Αυτόματη Συμπλήρωση μεταξύ 2 Φύλλων | mariaa05 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-11-13 12:37 |
| [Γενικά] Δημιουργία πολλαπλών φύλλων με άντληση δεδομένων από ένα κοινό φύλλο | bender | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-06-13 09:28 |
| [Γενικά] Δημιουργία λίστας φύλλων ενός βιβλίου | Billy | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-06-10 08:01 |
Η ώρα είναι 16:16.

Υβριδικός τρόπος