| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους, Excel 2003 θα ήθελα την βοηθειά σας, σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω, στην καταχώρηση κάποιων ημερήσιων κινήσεων, τα οποία τα φιλτράρω ανα Δ. ενοτητα και μήνα, και θέλω μέσα απο τα αντίστοιχα φίλτρα να εντοπίζεται η πρώτη γραμμή για να την οποία χρησιμοποιώ στις επικεφαλίδες, εχω κάνει μια προσπάθεια αλλά κάτι πάει στραβά , τελευταία στήλη όταν βάζω νέα κίνηση ο τύπος αντιγράφεται λάθος, σας επισυνάπτω σχετικό αρχείο για καλύτερη βοήθεια, Ευχαριστώ.. |
| Ετικέτες |
| structured table, δομημένοι πίνακες |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Λίστα ονοματεπωνύμων: εντοπισμός ονομάτων, επωνύμων ή μέρους των και ενημέρωση κελιών | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-02-15 23:19 |
| [Γενικά] Προσθήκη εγγραφής σε λίστα | comsup | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-03-13 17:16 |
| Εντοπισμός Φακέλου και *.txt | Panos Mixos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-11-12 16:45 |
| [ Εκθέσεις ] Στατιστικός Πίνακας | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-11-11 21:48 |
Η ώρα είναι 06:59.

Θεματικός Τρόπος