| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
|
|
Καλημέρα Είχαμε με τον Τάσο μια πολύ ωραία συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που μπορεί κάποιος σιγά σιγά να αρχίσει να κατασκευάζει κώδικες VBA Απαραίτητο εργαλείο είναι να γνωρίζει κάποιος τον τρόπο που μιλάει η Excel στην Αγγλική γλώσσα ΠΧ αν θέλω να δώσω στον κώδικά μου την εντολή να υπογραμμίσει κάτι πρέπει να κατανοήσω το Underline text γιατί αυτό καταλαβαίνει η Excel Βασική λοιπόν προϋπόθεση να γυρίσω την Ελληνική έκδοση σε Αγγλική πράγμα που ίσως δυσκολέψει πολλούς μεταξύ των οποίων κι εμένα Εδώ είναι η λύση "Microsoft Office ScreenTip Language" Download: Microsoft Office ScreenTip Language - Microsoft Download Center - Download Details Στο site αυτό της Microsoft μπορείτε να κατεβάσετε ένα πρόσθετο για κάθε γλώσσα έτσι ώστε ενώ το περιβάλλον είναι Ελληνικό όταν το ποντίκι δείχνει κάτι στην κορδέλα ή σε παράθυρο διαλόγου ή κουμπί ή οπουδήποτε αλλού να εμφανίζονται τα σχόλια και οι επεξηγήσεις στην Αγγλική (ή όποια άλλη γλώσσα θέλουμε) σαν να είχαμε εγκατεστημένη την Αγγλική έκδοση του Office στον υπολογιστή μας Δοκιμάστε το |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 09:43.

Υβριδικός τρόπος