Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] ΛΙΣΤΑ - ΠΙΝΑΚΑΣ εντοπισμός εγγραφής

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 06-03-12, 08:48
Όνομα: Θανάσης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή ΛΙΣΤΑ - ΠΙΝΑΚΑΣ εντοπισμός εγγραφής

Καλημέρα σε όλους,
Excel 2003 θα ήθελα την βοηθειά σας, σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω, στην καταχώρηση κάποιων ημερήσιων κινήσεων, τα οποία τα φιλτράρω ανα Δ. ενοτητα και μήνα, και θέλω μέσα απο τα αντίστοιχα φίλτρα να εντοπίζεται η πρώτη γραμμή για να την οποία χρησιμοποιώ στις επικεφαλίδες, εχω κάνει μια προσπάθεια αλλά κάτι πάει στραβά , τελευταία στήλη όταν βάζω νέα κίνηση ο τύπος αντιγράφεται λάθος, σας επισυνάπτω σχετικό αρχείο για καλύτερη βοήθεια, Ευχαριστώ..
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls LISTA.xls (64,5 KB, 75 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
structured table, δομημένοι πίνακες

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Λίστα ονοματεπωνύμων: εντοπισμός ονομάτων, επωνύμων ή μέρους των και ενημέρωση κελιών Skakinen Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 14-02-15 23:19
[Γενικά] Προσθήκη εγγραφής σε λίστα comsup Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 14-03-13 17:16
Εντοπισμός Φακέλου και *.txt Panos Mixos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 19-11-12 16:45
[ Εκθέσεις ] Στατιστικός Πίνακας xristos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 21-11-11 21:48

Η ώρα είναι 07:27.