| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Θαναση σε εχω κουρασει το ξερω αλλα οταν παταω διπλο κλικ στο κιτρινο κοτάκι για αποστολη εμαιλ ανοιγει σφαλμα run time 13
|
|
|
|
Βασίλη νομίζω ότι φταίει όπως προείπα "η συνάρτηση Text που όμως εξαρτάται από την γλωσσική έκδοση του Excel και τις Τοπικές ρυθμίσεις (Regional Settings)" για άλλαξε τα περιεχόμενα του Η2 από =TEXT(G2;"jj/mm/aaaa") & E2 (γαλλικά) σε =TEXT(G2;"ηη/μμ/εεεε") & E2 (ελληνικά) ή =TEXT(G2;"dd/mm/yyyy") & E2 (αγγλικά) Πες μας αν λύθηκε. |
|
| |||
| |||
|
Θαναση για ακομα μια φορα ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ . Το πρόβλημα διορθωθηκε και ειναι super !! Σε υπερ ευχαριστω |
|
|
|
Χαίρομαι που βοήθησα. Μπορείς να δοκιμάσεις και το =TEXT(G2;"[$-F800]") & E2 που δεν επηρεάζεται από την γλωσσική έκδοση του Excel και τις τοπικές ρυθμίσεις, αλλά εμφανίζει την ημερομηνία στη γλώσσα των τοπικών ρυθμίσεων σαν "ημέρα ημερομηνία μήνας έτος" Δηλαδή σε ελληνικό περιβάλλον θα εμφανίσει Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 και σε γαλλικό mardi 28 février 2012 Τα λέμε. |
|
| |||
| |||
|
Και τωρα Θαναση που καναμε το δυσκολο θα σε ρωτησω το τελευταιο το "Ευκολο" χαχαχαχα Πως θα βαλουμε χρωμα και μεγεθος στην ημερομηνία ? πχ να την κανω bold με κοκκινο χρωμα και μεγαλυτερη ? φανταζομαι στην συνάρτηση =TEXT(G2;"ηη/μμ/εεεε") & E2 για τα Ελληνικα που εβαλα θα προσθεσω καποια μεταβλητη μεσα στην παρενθεση ? |
|
|
|
Βασίλη, με την HYPERLINK δεν γίνεται να ελέγξουμε την μορφοποίηση. Αντίθετα με την VBA και το HTML Message body, μπορείς να ορίσεις μορφοποίηση κλπ, αρκεί να βάλεις τα κατάλληλα html tag πριν την ημερομηνία. Το ζηττούμενο λοιπόν μπορεί να γίνει είτε αλλάζοντας τον κώδικα VBA είτε βάζοντας στο Ι2 <font color="red"><h1> και αλλάζοντας τον τύπο σε =I2&TEXT(G2;"ηη/μμ/εεεε") & E2 Καλή συνέχεια Θανάση ΥΓ. Στο άλλο θέμα με το "Πάρε τηλέφωνο" που το έμπλεξες πάλι με του Χρίστου και τους 6 μήνες πρόσεχε γιατί η 1/3/2012, είναι 11 μήνες μετά την 30/3/2011 αλλά και 11 μήνες μετά την 1/4/2011 !!! ίσως να πρέπει να ανοίξεις νέο θέμα και να διευκρινίσεις ξεκάθαρα τι θέλεις και τί ψάχνεις. !!! |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Θανάση ! Το αλλο το θέμα το παλεψα και το εφερα στα μετρα μου ολα οκ Σε/Σας ευχαριστω |
|
| |||
| |||
|
Έχω σε ένα κελί την ημερομηνία και θέλω να μετατρέπεται σε ένα άλλο κελί σε κείμενο και με κεφαλαία γράμματα. Δηλαδή 23/10/2018 σε ΕΙΚΟΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΟΧΤΩ |
|
|
|
Υπάρχει αυτό: http://www.ms-office.gr/forum/excel-...olografos.html Για κεφαλαία βάλτο μέσα σε μια =Upper() |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα στην παρέα. θα ήθελα την βοήθεια σας . θέλω να κάνω ένα αρχείο με το προσωπικό μια εταιρείας όπου θα έχω την ημερομηνία έναρξης και λήξης τις σύμβασης πως μπορώ να ενημερώνομε με κάποιο χρωματισμό το κελί η με κάποιο άλλο τρόπο ενημέρωσης όταν φτάνει η ημερομηνία λήξης . ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων |
![]() |
| Ετικέτες |
| hyperlinks, εξωτερικές αναφορές, υπερσυνδέσεις |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Μορφοποίηση όταν δεν υπάρχει στη λίστα | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-09-14 09:09 |
| [ Φόρμες ] Όταν δεν υπάρχει στη λίστα | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-09-14 08:06 |
| Ειδοποίηση λήξης σε φόρμα | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-01-13 18:07 |
| [VBA] Ειδοποίηση για την εισαγωγή όνομα επικεφαλίδας | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-11-11 06:23 |
| [ Εκθέσεις ] Όταν δεν υπάρχουν δεδομένα... | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-02-10 14:40 |
Η ώρα είναι 23:42.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο