| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλό μήνα σε όλους και από εμένα. Παράθεση:
Σίγουρα στην περίπτωσή μας, εγώ "δεν είχα" τον τύπο που πρότεινες. Άρα για να δώσω λύση, ήταν απαραίτητη η βοηθητική στήλη. Παράθεση:
Τα λέμε. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα και καλό μήνα Λευτέρη θα μπορούσες να μην χρησιμοποιήσεις βοηθητική στήλη γράφοντας στο Β1 τον τύπο =IF(COUNTIF(Sheet2!$A$1:$A$6;A1)>0;"ΝΑΙ";"") Δηλαδή αντί να βάλεις το κελί U1, να βάλεις τον τύπο που είναι γραμμένος σε αυτό Στην περίπτωση που είναι παραπάνω απο μια φορές ο αριθμός , ίσως να εξυπηρετούσε η κατάργηση διπλοτύπων. Θα μπορούσες Γρηγόρη να ανεβάσεις ένα παράδειγμα για να δούμε την δομή του αρχείου σου και να σε βοηθήσουμε ? Φιλικά Μανώλης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Μιάς και το θέμα, το κάναμε άσκηση, προσπαθώντας να βρούμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, αλλά δεν το κάναμε...., Μανώλη και φίλοι μου,θα πώ το εξής: Παράθεση:
Κώδικας: =IF(ISERROR(MATCH(A1;Sheet2!$A:$A;0));"";"ΝΑΙ") Κώδικας: =IF(ISERROR(MATCH(A1;Sheet1!$A:$A;0));"";"ΝΑΙ") Είμαι σχεδόν σίγουρος, πως αν το ψάξουμε κι άλλο, θα βρούμε και άλλη λύση. Τα λέμε. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Επιλογές από λίστες και τελική απόδοση τιμής | ΤΑΣΙΑΔΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-11-15 14:51 |
| [Γενικά] Εύρεση κοινών κωδικών σε δυο αρχεία excel... | xaniamike | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-05-15 16:51 |
| [Excel07] Απόδοση τιμής με δυο κριτήρια. | vasilis999 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-10-14 23:18 |
| [Συναρτήσεις] Απόδοση τιμής σε κείμενο ανά είδος | ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-04-14 22:32 |
| [ Ερωτήματα ] Αυτόματη απόδοση τιμής προιόντος σε φόρμα | AKIS1986 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-03-11 19:25 |
Η ώρα είναι 06:33.

Υβριδικός τρόπος