| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Τα πράγματα είναι όπως σου τα είπα στο προηγουμενο μηνυμα μου. με την διαφορά ότι έχεις αλλάξει όνομα και στήλες στο κεντρικό από Φύλλο1 το ονόμασες ΚΕΝΤΡΙΚΟ και αντι για Α και Β χρησιμοποιείς τις Β και C. Δες το στο συνημμένο την στήλη G του ΒΙΒΛΙΟ μπορείς να την κρύψεις. |
|
| |||
| |||
![]() Πάντως μερικές φορές αισθάνεσαι τον εαυτό σου τελείως ΧΑΖΟ!!!!! |
|
| |||
| |||
|
Φιλέ μου καλησπέρα. 1.Σε παρακαλώ πολύ πές μου πως μπορώ να αλλάξω την παρακάτω συνάρτηση που μου είπες =INDIRECT("ΚΕΝΤΡΙΚΟ!R"&1+INT((ROW()-1)/2)&"C"&2+MOD(ROW()-1;2);FALSE) για να βάλω άλλες στήλες... 2.Επίσης δές σε παρακαλώ και το αρχείο που σου στέλνω... Να σε καλά και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου. |
|
| |
| Παράθεση:
Τώρα για το συνημμένο σου Μάκης1.xls και την ερώτηση Σε παρακαλώ πες μου πως μπορεί να παίρνει το Β4 και το Β5 τον ίδιο αριθμό (1) γιατί αν το βάλω εγώ μου τα ενημερώνει με τα μυαλά του…. Δηλαδή ο Νίκος,Ιωάννα πρέπει να έχουν αριστερά τον ίδιο αριθμό. Ένας τρόπος είναι: να διαβάζουμε από το φύλλο ΚΕΝΤΡΙΚΟ τον αριθμό όπως κάνουμε με το όνομα. Δηλαδή: Στο φύλλο ΒΙΒΛΙΟ κελί G1 βάζουμε τον τύπο =INDIRECT("ΚΕΝΤΡΙΚΟ!R"&1+INT((ROW()-1)/2)&"C"&1;FALSE) και σέρνουμε προς τα κάτω όσο χρειάζεται. Στο φύλλο ΒΙΒΛΙΟ κελί Α4 βάζουμε τον τύπο ΠΙΝΑΚΑ (κλείσιμο με Ctrl+Shift+Enter) όπως το Β4 του ίδιου φύλλου. =IF(ROW(F1)<=COUNTIF(F:F;"> ");INDEX(G:G;SMALL(IF(F$1:F$999<>0;ROW($1:$999));R OW(F1)));"") Θανάσης. |
|
| |||
| |||
|
Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φίλε μου. Να σαι καλά. Το πρώτο σκέλος της απάντησης μου είναι εντάξει....το κατάφερα...... Απλά ήθελα να το κάνω για μια άλλη στήλη.Έβγαλα τα μάτια μου αλλά το βρήκα. Και του Χρόνου για την σημερινή ημέρα. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Συνεχόμενα κελιά. | steliosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-11-16 09:41 |
| [Γενικά] αποτελεσμα απο 2 κελια | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 04-11-15 14:46 |
| [Συναρτήσεις] Εργασία με χρωματισμένα κελιά | Σανίδας | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-09-15 18:00 |
| [VBA] Replace σε κελιά | dmarop | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-05-14 22:34 |
| [ Φόρμες ] Υπολογισμοί σε κελιά | alexikakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-10-12 17:58 |
Η ώρα είναι 17:25.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο