| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλημέρα σας , ερωτημα για την δημιουργια πλαισιο ελεγχου με δύο εντολές . Στο επισυνατπόμενο *.xls αναλυτικα το ερωτημα ευχαριστω ΥΓ με κωδικα το κάνω στην vba ,αλλα για να αλλαξει κάποιος τα 2014 2015 κλπ πρεπει να επεμβαινει στον κωδικα καθε φορα .............. Μόλις που συνειδητοποίησα ότι ο Super Moderator gr8styl είνα αυτός που μου έδωσε το έναυσμα να ασχοληθω με τα φίλτρα απο ένα θέμα του 2006 ( 22/12 ) που ειχα βρει πριν λιγο καιρο στο διαδυκτιο Με τα φύλλα, ' 'δεδομενα'' κριτηρια'' αποτελεσματα''. στα κριτηρια βεβαια εγω εχω βαλει 14 παραμετρους δηλαδη εχω 14 ζέυγη σειρών με κενες σειρες μεταξυ τους και παιρνω τα αποτελεσματα σε 14 φύλλα Ενα μερος αυτου του ''έργου'' ειναι και αυτο που ζηταω . Ενα Μεγάλο Ευχαριστώ τωρα που τον ''πέτυχα'' Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jose : 22-10-11 στις 16:43. |
|
|
|
Φίλε Νίκο, εγώ θα σου πρότεινα να ενσωματώσεις το ζητουμενο στο φύλλο kritiria a1=D επικεφαλίδα στήλης ονοματος b1=A επικεφαλίδα στήλης έτους a2=ΝΙΚΟΣ b2=2014 a3=ΝΙΚΟΣ b3=2015 και αν θέλεις περισσότερα έτη απλά προσθέτεις a4=ΝΙΚΟΣ b4=2012 έτσι θα έχεις κατευθείαν τα ζητούμενα αποτελέσματα στο φύλλο apotelesma δηλαδή χωρίς ενδιάμεσο φιλτράρισμα. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . απλό ήταν , αλλα καμμια φορα κολαει το μυαλό |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Hμερομηνία ελέγχου σε φόρμα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-02-13 13:36 |
| [ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 19:12 |
| [ Φόρμες ] πλαίσιο ελέγχου | Πέτρο | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-07-11 18:05 |
| [ Φόρμες ] Υπερσύνδεση ή Κουμπί ελέγχου; | dream-garden | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-03-11 17:52 |
| Διαδικασία ελέγχου | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-08-10 16:29 |
Η ώρα είναι 08:37.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο