| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα σε όλους... Ξεκινώντας θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους για την αργοπορία μου στο να απαντήσω στα τελευταία μηνύματα , αλλά αυτό δεν έγινε εσκεμμένα . Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και προσωπικά εσένα φίλε Γιώργο, καθόσον η λύση που μου έδωσες ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα ..εδώ τώρα και καθώς εγώ δεν έχω γνώσεις από vb αναγκάστηκα να ψαχτώ , να βρώ το τρόπο που λειτουργεί η εντολή...να βρώ τρόπο αυτό το φύλλο που μου έδωσες να το μοντάρω με τα φύλλα που είχα ήδη δημιουργήσει , ούτως ώστε να "φτιάξω" πάλι το αρχείο όπως το θέλω και με βολεύει στη δουλειά μου ...Δυστυχώς δεν μπορώ να το ανεβάσω στο δίκτυο λόγω της δουλειάς μου . Όπως και να 'χει εγώ σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τη γνώση που μου προσφέρετε ... Φιλικά Δημήτρης.... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] πράξεις & αθροίσματα σε ίδιο κελί | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-11-16 14:36 |
| [Συναρτήσεις] Εξαγωγη αριθμων απο κειμενο και προσθεση τους | dealer_xm | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-05-16 17:34 |
| [Συναρτήσεις] Πρόσθεση αριθμών μπροστά από κάθετο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 09-07-12 19:55 |
| [ Φόρμες ] Νέο όνομα ίδιο επώνυμο & ID | alatis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-11-10 23:55 |
| [Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? | dancer_69 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-10 12:04 |
Η ώρα είναι 05:59.

Θεματικός Τρόπος