Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-09-11, 22:55
Το avatar του χρήστη dimnot
dimnot Ο χρήστης dimnot δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Προεπιλογή

Αγαπητοί μου Τάσο και Γιώργο καλησπέρα σας.
Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις ιδέες σας οι οποίες ήταν πραγματικά αυτό που σκεφτόμουν αλλά δεν μπορούσα λόγω γνώσεων να εφαρμόσω. Νομίζω όμως ότι θα έπρεπε να προσθέσω και κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για το αρχείο που δουλεύω, δηλαδή τι αφορά, πως λειτουργεί αλλά και γιατί πρέπει να γίνονται οι πράξεις σε συγκεκριμένα κελιά .
Το αρχείο αφορά εργασίες που διεκπεραιώνονται από το γραφείο μου κάθε μέρα , οι οποίες σε εβδομαδιαίο ρυθμό αλλά και συνολικά σε μηνιαίο ρυθμό τελικά μου συμπληρώνουν στατιστικές αναφορές για κάθε ένα είδος ξεχωριστά. Για το σκοπό αυτό έχω φτιάξει ένα αρχείο το οποίο περιέχει πολλά φύλλα εργασίας. Σ' αυτό υπάρχει ως αρχικό φύλλο ένα το οποίο λέγεται "Στατιστικά" και από το οποίο "περνούν " στοιχεία στα άλλα φύλλα . Το "Στατιστικά" είναι προστατευμένο φύλλο και είναι χωρισμένο σε κατηγορίες εργασιών. Επειδή τώρα στο τέλος της εβδομάδας πρέπει να "καταχωρήσω" κάθε ένα είδος ξεχωριστά από ένα "πακέτο" τουλάχιστον 200 με 300 υποθέσεων την εβδομάδα , αλλά και επειδή η κάθε υπόθεση μπορεί να αφορά πολλά είδη εργασιών αναγκάζομαι να...το παίζω ΠΡΟΠΟ !!! δηλαδή να πηγαίνω κελί - κελί και συνέχεια να σβήνω και να γράφω κάθε αλλαγή ποσότητας κάνοντας την προσθαφαίρεση πρώτα στο μυαλό . Μπορείτε να καταλάβετε τώρα το πόσο εύκολα γίνεται το λάθος στη μέτρηση. Δυστυχώς λόγω χώρου στο αρχείο δεν μπορώ να συμπεριλάβω πολλές στήλες για κάθε στήλη κελιών, και το λέω αυτό για να σου δώσω να καταλάβεις φίλε Τάσο το σκεπτικό μου . Στη περίπτωση τώρα τη δική μου , το αρχείο που έφτιαξες εσύ φίλε Γιώργο είναι πραγματικά αυτό που θέλω πλην όμως από το μεσημέρι προσπαθώ να το προσαρμόσω στο δικό μου αλλά ....κάπου χάνω το τόπι . Για αυτό το λογο ανεβάζω ένα αντίγραφό του φύλλου ¨Στατιστικά" και σε παρακαλώ αν μπορείς να με κατευθύνεις στο πώς θα μπορούσα να το διαμορφώσω σωστά . Τα κελιά που μένουν "ανοικτά" για επεξεργασία είναι μόνο τα λευκά (τα έγχρωμα είναι αυτά τα οποία μετά "κλειδώνω")...
Σας ευχαριστώ και πάλι και ζητώ συγγνώμη αν σας βάζω σε κάποιο παραπάνω κόπο.
Φιλικά Δημήτρης....
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip Στατιστικά.zip (83,9 KB, 25 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση