Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-09-11, 10:05
Lefteris
Guest

Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

Δημήτρη, βλέποντας την χθεσινοβραδινή σου απάντηση, θα ήθελα να επισημάνω και παράλληλα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα.

Ο Γιώργος και ο Τάσος, σου έδωσαν εκπληκτικές απαντήσεις, σε αυτό ακριβώς, που ρώτησες. Είναι αυτό που ο Τάσος και άλλοι Φίλοι έχουν πεί: "Δεν μπορεί κανείς να είναι ούτε στο μυαλό, αλλά ούτε και στον Υπολογιστή του κάνοντα την ερώτηση". Γιά αυτό λοιπόν, πρέπει να είμαστε ακριβείς και με καλό παράδειγμα σε αυτό που ρωτάμε.

Γράφεις:

Παράθεση:
Για το σκοπό αυτό έχω φτιάξει ένα αρχείο το οποίο περιέχει πολλά φύλλα εργασίας
Να υποθέσω 30 Φύλλα(Όσες και οι μέρες του Σεπτέμβρη); ή 22 Φύλλα(Όσα οι εργάσιμες μέρες του Μήνα);; ή ...Τί;;

Παράθεση:
Επειδή τώρα στο τέλος της εβδομάδας πρέπει να "καταχωρήσω" κάθε ένα είδος ξεχωριστά από ένα "πακέτο" τουλάχιστον 200 με 300 υποθέσεων την εβδομάδα , αλλά και επειδή η κάθε υπόθεση μπορεί να αφορά πολλά είδη εργασιών αναγκάζομαι να...το παίζω ΠΡΟΠΟ !!!
Γιατί χρειάζεται να τα καταχωρήσεις όλα στο τέλος της εβδομάδας και όχι καθημερινά;

Παράθεση:
Δυστυχώς λόγω χώρου στο αρχείο δεν μπορώ να συμπεριλάβω πολλές στήλες για κάθε στήλη κελιών
Πάντα υπάρχει η λύση των κρυφών στηλών, που όμως μπορούν να σου δώσουν τρομερά αποτελέσματα.

Προσπαθώ να καταλάβω την λογική του έργου σου, γιατί ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να γίνουν πιό εύκολα και απλά δεν τα έχεις σκεφτεί. Εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές αυτό.

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω απο αυτά που διάβασα, είναι πως μπορείς με απλούς τύπους, να παίρνεις τα στοιχεία που υπάρχουν στα καθημερινά σου φύλλα, αυτόματα στο κεντρικό σου Φύλλο και εκεί με προκαθορισμένους τύπους, να παίρνεις, ότι στατιστικά στοιχεία θελήσεις.

Θεωρώ πως θα βοηθούσε πολύ, να ανέβαζες και ένα από τα καθημερινά σου Φύλλα , με πληροφορίες και στοιχεία, όπως πως τα συμπληρώνεις σε καθημερινή βάση και που και πώς θέλεις να εμφανίζονται αυτά στο Κεντρικό σου Φύλλο.

Συγνώμη για την μακρυγορία μου.
Απάντηση με παράθεση