Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλησπερα, καινουργιοσ στο φορουμ.καλωσ σας βρηκα θελω μια βοηθεια για excel λοιπον εχω 4-5 φυλλα excel οπου στο πρωτο περνω καποιες τιμες στο δευτερο φυλλο με βαση το πρωτο περνω τις τιμεσ αυτες και τις χωριζω σε ομαδες και βγαζω και καποια αποτελεσματα...στο τριτο κανω παλι πραξεις με βαση το δευτερο φυλλο και βγαζω αποτελεσματα και στο τεταρτο φυλλο εχω μαζεμενα με σειρα τα αποτελεσματα αυτο που θελω ειναι.. να βαζω στο πρωτο φυλλο τα δεδομενα-τιμες να ταξινομω με βαση μια στηλη(ευκολο) και αυτοματα να μου βγαζει τα αλλα φυλλα με τα αποτελεσματα.. γινετε??καμια βοηθεια? ευχαριστω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων από φύλλο excel | stavraetos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-12-16 11:24 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από Excel σε Access | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 11-04-12 07:38 |
Μεταφορά δεδομένων πεδίων σε excel | comsup | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 09-11-11 17:55 |
Η ώρα είναι 19:38.