Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλησπερα, καινουργιοσ στο φορουμ.καλωσ σας βρηκα θελω μια βοηθεια για excel λοιπον εχω 4-5 φυλλα excel οπου στο πρωτο περνω καποιες τιμες στο δευτερο φυλλο με βαση το πρωτο περνω τις τιμεσ αυτες και τις χωριζω σε ομαδες και βγαζω και καποια αποτελεσματα...στο τριτο κανω παλι πραξεις με βαση το δευτερο φυλλο και βγαζω αποτελεσματα και στο τεταρτο φυλλο εχω μαζεμενα με σειρα τα αποτελεσματα αυτο που θελω ειναι.. να βαζω στο πρωτο φυλλο τα δεδομενα-τιμες να ταξινομω με βαση μια στηλη(ευκολο) και αυτοματα να μου βγαζει τα αλλα φυλλα με τα αποτελεσματα.. γινετε??καμια βοηθεια? ευχαριστω |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Τάσο, καλώς ήρθες στην παρέα. Πάντα σε αυτή την παρέα, υπάρχουν φίλοι που θέλουν να βοηθήσουν, αλλά για να το κάνουν, χρειάζονται στοιχεία. Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν, είναι να επισυνάπτεις, δείγμα της δουλειάς σου, για να καταλάβουμε την λογική του εγχειρήματός σου. Έτσι, είναι πολύ γενικό και δύσκολα κατανοητό, ποιό είναι το ζητούμενό σου. Στείλε λοιπόν ένα δείγμα και τα ξαναλέμε. Φιλικά/Λευτέρης ΥΓ. Ακόμη καλύτερα, μετάτρεψέ το(επειδή βλέπω, χρησιμοποιείς έκδοση 2010), σε παλιότερο έκδοση(xls), για να μπορούν να το δούν όλοι οι φίλοι. |
| |||
| |||
![]()
καλημερα εκανα ενα παραδειγμα αυτο που θελω ειναι να δινω τις τιμες στο πρωτο φυλλο και να κανει ολους τους υπολογισμους αυτοματα στα αλλα..γινετε? ευχαριστω |
| |||
| |||
![]()
Τάσο καλημέρα. Σαν νέος που είσαι στην παρέα, θέλω να σου πώ, πως σκοπός του FORUM, είναι να βοηθάει τα μέλη του, να συμπληρώνουν τις ελείψεις που έχουν στα έργα που φτιάχνουν και να τους δίνει συμπληρωματκές πληροφορίες σε απορίες που έχουν, Εγώ δεν κατάφερα να δω, μία προσπάθεια στησίματος ενός προγράμματος-με όποιες τυχόν ατέλειες ή λάθη μπορεί να έχει, ώστε κάποιος να σε βοηθήσει και να σου συμπληρώσει τις αδυναμίες του. Άρα, θα σου πρότεινα, μιάς και αρχάριος, όπως λές στην EXCEL,να προσπαθήσεις σιγά-σιγά, να "στήνεις¨",σχέδια με τις γνώσεις που έχεις και οι υπόλοιποι να βοηθάνε στην εξέλιξή σου. Στο θέμα μας τώρα. Ναι, αυτό που ζητάς μπορεί να γίνει, αλλά δεν ξέρω πόσο μπορείς να υποστηρίξεις, μία σύνθετη λύση του θέματος, με πολλες συναρτήσεις και τύπους. Γιά αυτό, εγώ σου προτείνω, μία ιμιαυτόματη λύση που θεωρώ, πως μπορεις να την υποστηρίξεις και να προσπαθήσεις να την κάνεις καλύτερη. Στη λύση αυτή δεν χρειάζεσαι 3 φύλλα, αλλά μόνο ένα και μία συνάρτηση(SUBTOTAL), ένα αυτόματο φίλτρο και μία αναγνωριστική στήλη, από όπου η συνάρτηση και το φίλτρο θα καταλαβαίνει ποιά δεκάδα, θέλεις να σου δώσει. Θα πρέπει να συμπληρώνεις, ανα 10 γραμμές, έναν μοναδικό αριθμό ή κείμενο, για να σε βοηθάει στην αναζήτησή σου. Κοίταξε το συνημμένο παράδειγμα και όποες απορίες σου, εδώ είμαστε. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων από φύλλο excel | stavraetos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-12-16 11:24 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από Excel σε Access | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 11-04-12 07:38 |
Μεταφορά δεδομένων πεδίων σε excel | comsup | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 09-11-11 17:55 |
Η ώρα είναι 12:53.