| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σε όλους σας Η ερωτηση μου ειναι η εξης : Εχω μια λίστα με αρχεια xls τα οποία χρειάζεται καθε τέλος μηνα να κραταμε ενα αντιγραφο backup με διαφορετικό όνομα. πχ. ενα αρχεο απο την λιστα είναι 153_name1.xls και το αντιγραφο του θα ειναι π.χ 153_2011_07.xls. Παραλληλα στο αντιγραφο δεν θα αποθηκευουνται καποιοι τυποι, αλλα μόνο οι τιμες των αποτελεσμάτων τους. Μια προσπαθεια εγινε απο την πλευρά μου, "ερασιτεχνική", καταγραφοντας σε ενα module το παρακάτω κώδικα , τοσες φορες όσες και τα αρχεια της λίστας. Σιγουρα γίνεται με πολυ πιο γρήγορο τρόπο αλλά προς στιγμή το αποτελεσμα με ικανοποιει "μερικώς", εκτος απο το οτι καθε φορα που εκτελειται μια απο τις μακροεντολές οπως η παρακτω, το αρχειο που καλειται να ανοιξει απο την hyperlink που βρισκεται π.χ. στο B6 κελι, και επειδη αυτο περιεχει μακροεντολές και συνδεσεις με αλλα βιβλία, ζηταει να ενεργοποιηθουν οι μακροεντολές ή οχι και να ενημερωθουν ή οχι οι συνδεσεις. Γίνεται μεσα στο κώδικα να ορίσω τις απαντησεις στις δυο αυτές ερωτήσεις. (χωρις να τις απενεργοποιησω απο τις επιλογες) ??? Sub bak153() ' bak153 Μακροεντολή Range("B6").Select Selection.Hyperlinks(1).Follow NewWindow:=False, AddHistory:=True Sheets("ΕΙΣΠΡΑΞΗ").Select Range("M10:O29").Select Selection.Copy Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _ :=False, Transpose:=False Sheets("ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ").Select tname = Range("AC5").Value ChDir "C:\Documents and Settings\user\Τα έγγραφά μου\153_bak" ActiveWorkbook.SaveAs Filename:=tname ActiveWorkbook.Save ActiveWorkbook.Close End Sub |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Backup | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-11-16 19:14 |
| Ένωση πολλών αρχείων Word σε ένα με χρήση Access | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-02-14 18:58 |
| [Εκτύπωση] Εκτύπωση πολλών αρχείων, πολλών επιλογών | mak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 11-06-12 12:34 |
| [ Φόρμες ] Backup | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-04-10 20:41 |
Η ώρα είναι 09:44.

Θεματικός Τρόπος