Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-07-11, 00:55
mak Ο χρήστης mak δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Μανώλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Προεπιλογή

Τασο καλησπερα
Δοκίμασα την εκδοχη που ανεβασες και πραγματικά είναι πολυ καλή σε αυτό που χρειάζομαι.

Εχω να παρατηρήσω πρωτα κάτι (οχι σημαντικό για την εφαρμογή μου, απλα για την ιστορία) :
Οταν δεν εχεις κανει check στο "Αντικατάσταση αρχείων με το ίδιο όνομα" τότε ακομα και αδειος να ειναι ο φακελος των αντγράφων, δεν δημιουργει κανενα αντίγραφο και στη στηλη "J" βγαζει "Υπάρχει ήδη αντίγραφό ασφαλείας!"

Τωρα θα ηθελα να ρωτησω δύο πραγματα.
α. Μπορει (?) το ονομα του αρχειου backup που δημιουργειται να κρατάει μονο τα τρία πρωτα ψηφια απο το παλιό ονομα -και οχι όλο - και να προσθετει την κατάληξη ????
π.χ. απο 153_name1.xls να γίνεται 153_2011_07.xls
β. Μπορει (?) να προστεθεί και δευτερη περιοχή τυπων (που θα επικολά μονο τις τιμές) με αντιστοιχο όνομα φύλλου ??? (Μια προσπαθεια απο την πλευρα μου να το κανω, κοιτωντας τον κωδικα του αρχειου, δεν βγηκε πουθενα)

και κατι τελευταιο, αν δεν έχω κουρασει ήδη
[ισως να επρεπε να το δημιουργησω ως ξεχωριστό θεμα στο forum, αλλά νομίζω ότι έχει άμμεση σχεση με αυτό]

Εχω μια περιοχη πχ Α2:Α100 με την πληρη διευθυνση κάποιων αρχειων (path\name) και στη περιοχη Β2:Β100 την νεα διευθυνση που θελω να αντιγραψω το καθε αρχειο αντιστοιχα.
(παραδειγμα στο αρχειο που εχω ανεβασει (test_bak.xls).
Τι κωδικα να χρησιμοποιησω για να το κανω μαζικα για όλα τα αρχεια ?.
(Θα χρησιμοποιω το test_bak πχ για να κανω copy
και ενα test_bak2 για να κάνω move καποια άλλα αρχεια. Λογικά θα ειναι ο ιδιος κώδικας με διαφορά στην εντολη copy και move ???)

Ευχαριστώ παρα πολύ

Φιλικά

Μανώλης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls test_ bak.xls (14,5 KB, 44 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση