Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Ημερομηνία μετά από 6 μήνες

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 15-03-21, 13:47
Όνομα: Θοδωρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Προεπιλογή

Καλησπέρα και πάλι νομίζω είναι λίγο περίπλοκο ακόμα για έμενα αυτό με το e-mail .Έχω μια ερωτήσει έκανα απο εχθές το test μου όμως πως ενημερώνετε το σύστημα για να πάρω όλες της ένδειξης, για να γίνω ποιο σαφείς έβαλα την χθεσινή ημερομηνία με +1 για σήμερα να μου δείξει οτι σήμερα θα έπρεπε να εχω την ειδοποιήσει όμως αυτό δεν έγινε όταν άνοιξα το αρχείο αυτόματα έγινε όταν πήγα πάνω στο κελί και έκανα ανανεώσει στη φόρμουλα τότε πήρα την ένδειξη όποτε οι λύσεις για έμενα είναι δυο η να γίνετε αυτόματα όταν ανοίγω το αρχείο η να το κάνω χειροκίνητα αλλά για όλα τα κελιά με της ημερομηνίες που θέλω!Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
χρονικό διάστημα, χρονόμετρο

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρώτη Κυριακή μετά από δοθείσα ημερομηνία. Spirosgr Ημερομηνία & ώρα 0 11-01-15 02:46
[ Ερωτήματα ] Αναγωγή και υπολογισμός μέρες σε μήνες και μήνες σε έτος Dafnh0106 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 10-01-14 12:41
[ Εκθέσεις ] Ημερομηνία μετά από 6μήνες Xristos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 01-07-11 21:20
[Συναρτήσεις] Μήνες σε αριθμιτική τιμή Helena Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 22-06-10 07:34
[ Εκθέσεις ] Αθροίζοντας μήνες σε έκθεση PanosPan Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 11-02-10 16:53

Η ώρα είναι 20:48.