Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Εύρεση συγκεκριμένων ημερών

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 27-06-11, 10:41
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Εύρεση συγκεκριμένων ημερών

Καλημέρα και πάλι (σε συνέχεια σχετικού προηγούμενου μηνύματος μου σε άλλο thread)

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο εξής:

Θέλω να βάζω ένα χρονικό διάστημα (πχ 1/4/2011 - 30/3/2012) και να μου δίνει ότι στο διάστημα αυτό υπάρχουν πχ 41 Σάββατα. 40 Κυριακές και 12 αργίες

Εννοείται πως τις αργίες τις έχω σε πίνακα

Στο excel 2010 υπάρχει η συνάρτηση networkdays.intl που κάνει κάτι τέτοιο, αλλά στο 2003 δε μπόρεσα να βρω κάτι.

Ευχαριστώ

Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γράφημα] Επιλογή συγκεκριμένων τιμών σε γράφημα Shyv Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 02-12-16 11:10
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ημερών μήνα 30 ημερών Σπύρος -psp Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 20 16-04-16 19:12
[ Φόρμες ] Κλείδωμα συγκεκριμένων εγγραφών σε φόρμα ΤΙΜΟΣ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 10-12-15 16:47
[Συναρτήσεις] Μεταφορά συγκεκριμένων κελιών από το Φ1 στο Φ2 kostas1984 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 26-10-15 17:01
[Συναρτήσεις] Εύρεση ημερομηνίας που άρχισε το μηδενικό Στοκ και μέτρηση ημερών Eleniath Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 25-04-13 21:02

Η ώρα είναι 05:38.