| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| ||||
| ||||
|
Τζίμη, το αρχείο που σου υπέδειξα κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά δηλ. μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένα φύλλα και να αναζητήσεις σ αυτά. Θα χρειαστεί μόνο να τροποποιήσεις ελάχιστα πράγματα για να το φέρεις στα μέτρα σου. Στην Excel αλλά και σε όλα τα προγράμματα του Office, η VBA πρέπει να χρησιμοποιείται αφού προηγουμένως έχουμε εξαντλήσει τις δυνατότητες που παρέχονται από την εκάστοτε εφαρμογή ή αν υπάρχει κάποιος αυτοματισμός/επικοινωνία ανάμεσα στα προγράμματα. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ συγκεντρωτικό πίνακα όταν θέλω συγκεντρωτικά αποτελέσματα. Ο συγκεντρωτικός πίνακας μου επιτρέπει να φιλτράρω όσα πεδία θέλω και όπως θέλω. Καλή συνέχεια Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αθροισμα ωρων | pnemtsa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-11-16 17:05 |
| [Συναρτήσεις] Επιλογη κ αθροισμα | apache | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-12-15 19:20 |
| [ Ερωτήματα ] Μερικό άθροισμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 11-10-13 10:58 |
| [Γενικά] Άθροισμα ωρών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-06-11 06:06 |
| [ Φόρμες ] Αθροισμα σε φόρμα | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-12-10 19:51 |
Η ώρα είναι 18:58.

Υβριδικός τρόπος