| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χαιρετίζω την παρέα. Είμαι και εγώ λίγο φρέσκος στον κόσμο της access έχω φτιάξει μια βασούλα στην access 10 εδώ την έστειλα σε παλαιότερη για οικονομία χώρου έχω φτιάξει τον πίνακα "LOGARIASMOI" και το ερώτημα "QrylogariasmoiMerikoAthroisma" έχω για κάθε ergo 1,2,3, κ.λ.π κάποιους λογαριαμούς 1,2,3 με το ποσό τους θέλω σε κάθε έργο να κάνω μερικό άθροισμα ανά λογαριασμό (τα πεδίο τα ονόμασα PosoDSum και PosoDsummefpa) το ερώτημα που έφτιαξα μου βγάζει το αποτέλεσμα που βλέπεται στην συννημένη βάση ενώ εγώ θέλω τοαποτέλεσμα του excell. δηλαδή στο ερώτημα μου φέρνει το μερικό άθροισμα για όλους τους λογαριαμούς ενώ στον πρώτο λογαριασμό του κάθε έργου κάθε έργου βάζει το σωστό ποσό θα προτιμούσα μία λύση με ερώτημα γιατί με την Vba δεν τα πάω καθόλου καλά ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Παναγιώτη, τροποποίησα το ερώτημά σου και νομίζω ότι καλύπτει το ζητούμενο. |
|
| |||
| |||
|
καλημέρα. γίωργο ευχαριστώ πολύ είναι αυτό που ζητούσα. |
|
| |||
| |||
|
εδώ είμαι πάλι το πέρασα στο ερώτημα και μου έβγαλε μια χαρά το αποτέλεσμα. το ερώτημα το χρησιμοποιώ σε μια δευτερεύουσα αναφορά και μου βγάζει αυτό το πρόβλημα: "Δεν επιτρέπεται ο όρος GROUP BY με πολλαπλά επίπεδα σε δευτερεύον ερώτημα" υπάρχει κάποια λύση; |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Παναγιώτη δεν ξέρω τι προσπαθείς να κάνεις. Στις εκθέσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε μερικά αθροίσματα, εύκολα, χωρίς βοηθητικό ερώτημα. Δες την έκθεση που έχω προσθέσει, ίσως να σε βοηθήσει. |
|
| |||
| |||
|
σου στέλνω την δευτερεύουσα έκθεση που βρίσκετε μέσα σε μία μεγαλύτερη με περισσότερα στοιχεία, γιατί προσπάθησα να τις κάνω τις ταξινομήσεις και δεν μου βγήκε. το πρόβλημά μου είναι στο ποσό από αρχής και στο ποσό από αρχής με ΦΠΑ ευχαριστώ και πάλι |
|
| |||
| |||
|
και αυτη είναι η πλήρης έκθεση σε jpg . δεν μπορώ να στείλω όλη την έκθεση σε access γιατί είναι πολλές οι δευτερεύουσες εκθέσεις και τα ερωτήματα και βγαίνει μεγάλο το αρχείο. |
|
| |||
| |||
|
συγνώμη για την επιμονή το πάλεψα και το κατάλαβα και το έβαλα στην έκθεσή μου, αλλά στον τέταρτο λογαριασμό του ενός έργου μου βγάζει κενό στο ποσό από αρχή τι λάθος έχω κάνει; ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Δες τη νέα έκθεση. Έχει κάποια υπολογιζόμενα πεδία και βασίζεται στον πίνακα. Για τον υπολογισμό των τρεχόντων αθροισμάτων όρισα την ιδιότητα των σχετικών πεδίων Running Sum (τρέχον άθροισμα) σε Over Group (Στην Ομάδα;). Τώρα είδα και το τελευταίο μήνυμά σου. Δεν ξέρω που οφείλεται το κενό . Σε προβολή προεπισκόπησης εκτύπωσης δεν το βγάζει. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα. από την στιγμή που στην προεπισκόπιση φαίνεται καλά, δεν πειράζει που δεν φαίνεται στην προβολή έκθεσης. θα το αντέξω. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μερικό άθροισμα - αντιγραφή δεδομένων | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-05-14 19:55 |
| [ Ερωτήματα ] Μερικό άθροισμα | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-11-13 16:58 |
| Πρόβλημα σε άθροισμα | wint3r | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 23-08-13 09:33 |
| [ Φόρμες ] Μερικό άθροισμα | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-10-11 11:41 |
| Απενεργοποίηση πλήκτρου & Μερικό Κλείδωμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-02-10 19:57 |
Η ώρα είναι 08:53.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο