Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την εξαγωγή σε excel των εκθέσεων. Ενώ από όλα τα υπόλοιπα μπορώ να κάνω εξαγωγή από τις εκθέσεις γιοκ. Ευχαριστώ, Δέσποινα |
| ||||
| ||||
![]()
Δέσποινα καλησπέρα, αυτό γίνεται μόνο στην προβολή εκτύπωσης της έκθεσης με δεξί κλικ και εξαγωγή ακολουθώντας τα βήματα που σου δίνει. Φιλικά, Μάρω |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Μάρω, αν και δεν είμαι μπροστά στο pc της δουλειάς για να το τεστάρω, να σου πω ότι πάνω στην κορδέλα η επιλογή εξαγωγής έκθεσης σε excel είναι απενεργοποιημένη. Μήπως για τον ίδιο λόγο δεν θα μου το εμφανίζει και με τον τρόπο που μου γράφεις παραπάνω? Φιλικά Δέσποινα |
| ||||
| ||||
![]()
Δυστυχώς Δέσποινα δεν έχω άλλη λύση (αρκεί να τσέκαρες οτι η έκθεσή σου είναι σε μορφή προβολής εκτύπωσης). Ελπίζω τα παιδιά του forum να σου βρούνε λύση. Φιλικά, Μάρω |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα... Έχω εξάγει δεδομένα από πίνακες και ερωτήματα σε αρχείο excel, κάνοντας χρήση VBA. Τα Report σε *.xls δίνουν εικόνα που μάλλον σε απογοητεύει... Κώδικας: Private Sub Command0_Click() Dim thepath$ thepath = Replace(CreateObject("WScript.Shell").SpecialFolders("Desktop") & "\dokimi.xls", "\\", "\") DoCmd.TransferSpreadsheet acExport, acSpreadsheetTypeExcel8, "tblονομαπινακα", thepath, True End Sub Ο πιο πάνω κώδικας εξάγει και Report. Δοκιμάστε τον Αυτά είχα να προσθέσω στην συζήτηση των δυο κυριών του Forum. Με εκτίμηση/Νίκος Δ. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους Δέσποινα άνοιξε την έκθεση και πήγαινε στο μενού εξωτερικά δεδομένα απο εκεί μπορείς να κάνεις εξαγωγή σε Excel την έκθεση σου χωρίς να είναι σε προεπισκόπηση. Φιλικά
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια γιά Εξαγωγή σέ Excel | pansyr | Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 15-02-16 17:30 |
[ Πίνακες ] Εξαγωγή πινάκων σε Excel | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 05-06-13 01:15 |
[ Πίνακες ] Εξαγωγή πίνακα σε excel | markosv | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-11-11 18:01 |
ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ EXCEL | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 01-04-11 15:42 |
Εξαγωγή σε Excel | amy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 08-02-10 10:57 |
Η ώρα είναι 18:58.